zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 22/1

zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 22/1

 

zwdia: μείνετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού για να κάνετε πρόοδο παρά την ανάδρομη πορεία του ερμή στον ζωδιακό κύκλο. Αρκετοί πιστεύουν πως η ανάδρομη πορεία του ερμή είναι αρνητική, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας φυσικός κύκλος με μεγάλη επιρροή που συνδέει την γη, τον ερμή και τον ήλιο. Οι τρεις ετήσιες φορές που ο ερμής γυρίζει ανάδρομος για τρεις εβδομάδες, αντιπροσωπεύει την ευκαιρία για αναθεώρηση, σκέψη και επανεκτίμηση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ερμή. Είναι λογικό σε αυτή τη περίοδο να απομακρυνθείτε από δύσκολες επιδιώξεις και ρηχές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, την βιβλιοθήκη, την εκπαίδευση, την υγεία και το επάγγελμα.

Η σεληνη περνάει στο ζωδιο των ιχθυων. Η συμπόνια και η συναισθηματική ταύτιση με αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη, θα γίνει κύρια συμπεριφορά. Φροντίστε να ασχοληθείτε με την ολοκλήρωση του πεπρωμένου σας και όχι με επιθυμίες χαμηλού επιπέδου. Πειραματιστείτε κατά τη διάρκεια της επαφής της σεληνης με τον ποσειδώνα.

 

Τραβήξτε τα ηνία λίγο και αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανθρώπους που εκνευρίζονται εύκολα όταν η σεληνη απομακρυνθεί από τον ποσειδώνα και πλησιάσει τον αρη. Όταν ο ηλιος σχηματίσει εξάγωνο με τον κρονο, φροντίστε να ακούσετε με προσοχή αυτά που θα σας πει ένας σοφός δάσκαλος.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw