Zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 23/11

astrologia-evdomadas-11-17-5

Zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 23/11

 

Zwdia: ενώ το Σάββατο έφερε μαζί του κάποιες καλές πλανητικές δονήσεις, το τετράγωνο ερμή-δια ρίχνει πάνω μας κάποιες σκιερές καταστάσεις –ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία και τα ταξιδιωτικά σχέδια σε όλους τους τομείς. Μπορείτε και πάλι να βασιστείτε στη σεληνη που βρίσκεται στο ζωδιο του τοξοτη, για να διατηρήσετε την χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεσή σας. Επίσης έχουμε το τρίγωνο της σεληνης με τον ουρανό που βρίσκεται στο ζωδιο του κριου, και το τρίγωνό της με τον δια που βρίσκεται στο ζωδιο του λεοντα, προσφέροντας στην ανθρωπότητα ένα μεγάλο τρίγωνο σε τρία πύρινα ζωδια. Αυτός ο γεωμετρικός σχεδιασμός της σεληνης, του ουρανού και του δια, μπορεί να μας ανοίξει τα μάτια σε πράγματα του σύμπαντος που δεν έχουμε ξαναδεί. Ασχοληθείτε με μελέτες.

 

Θα ανοίξει η πόρτα στην ανώτερη συνείδηση, τον συγχρονισμό, την ίαση και την εναλλακτική ιατρική. Ευνοείται οτιδήποτε έχει να κάνει με τους μέντορες, τους σαμάνους, το μάντρα, τους ιερούς χωρούς, το αίσθημα του déjà vu και την πνευματική τηλεπάθεια.

 

Το τρίγωνο της σεληνης με τον δια, ξεκινά μία ζώνη αβεβαιότητας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αφήστε στην άκρη τις αποφάσεις της μίας νύχτας προς το παρόν.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia