zwdia: προβλέψεις Σελήνης 3ο Δεκαήμερο Νοεμβρίου

panselinos-stin-partheno

zwdia: προβλέψεις Σελήνης 3ο Δεκαήμερο Νοεμβρίου

 

zwdia 20-21/11: σελήνη στον σκορπιο

zwdia: Οι ιδιωτικές, κρυφές και μυστηριώδεις ενέργειες της σεληνης στο ζωδιο του σκορπιου είναι ιδιαίτερα ισχυρές αυτό το μήνα. Ίσως προτιμήσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω από την καθημερινότητα, ή να ασχοληθείτε με ιδιωτικά θέματα. Τα χρήματα, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη, υπογραμμίζονται.

 

zwdia 22-23/11: σεληνη στον τοξοτη

Η νεα σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη φέρνει μία φρέσκια και ανανεωτική ποιότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με τους σκοπούς σας. Θα υπάρξουν νέα νοήματα, ειδικά στις σχέσεις καθώς η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη συμμετέχει στις εκδηλώσεις της σεληνης. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά και η περιπέτεια σας περιμένει.

 

zwdia 24-26/11: σεληνη στον αιγοκερω

Η σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο σε μακροχρόνιους στόχους. Ο αρης, που βρίσκεται επίσης στον αιγοκερω, προσθέτει αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ώθηση. Μπείτε στον ρόλο του αρχηγού αν χρειαστεί, αλλά προχωρήστε με το σχέδιό σας, ειδικά όσον αφορά την επαγγελματική σας επιτυχία.

zodia-taro-45

 

 

zwdia 27-28/11: σεληνη στον υδροχοο

Η σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου φέρνει στο επίκεντρο μία ομαδική ενέργεια που θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς σε μία ποικιλία θεμάτων, ειδικά σε οτιδήποτε περίεργο, εσωτερικό και αντισυμβατικό. Θα υπάρξουν αναπάντεχες ευκαιρίες για ασυνήθιστα ταξίδια.

 

zwdia 29-30/11: σεληνη στους ιχθυες

Τα ονειρα της απόδρασης και της περιπέτειας θα είναι δύσκολο να αγνοηθούν καθώς η σεληνη στο ζωδιο των ιχθυων ενθαρρύνει την ονειροπόληση και την φαντασία. Φανταστείτε την ονειρική σας ζωή, όπου μπορείτε, συνδυάζοντας τα στοιχεία της καθημερινότητας. Οτιδήποτε δημιουργικό, ειδικά αν έχει σχέση με την μουσική, θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia