Zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 5/12

synastria-erwtikes-sxeseis

Zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 5/12

 

Zwdia: βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την πανσεληνο του Σαββάτου, και η ημέρα είναι σχεδόν το ίδιο φιλική με χθες. Ωστόσο, όσο η σεληνη θα βρίσκεται στον ταυρο, μαζί με τον ηλιο θα δημιουργήσουν μία αίσθηση ψυχικής αναστάτωσης.

 

Βάλτε μία τάξη όταν η σεληνη περάσει στο επικοινωνιακό ζωδιο των διδυμων. Διαβάστε, γράψτε και απολαύστε τα αγαπημένα σας χόμπι με ενθουσιασμό. Μάθετε περισσότερα για οτιδήποτε αφορά την εναλλακτική φαρμακευτική. Η σωματική σας κατάσταση εμπλουτίζεται αργότερα, όταν ο αρης σχηματίσει μία όψη 72 μοιρών με τον ουρανό. Μπορεί τις δύο πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου να μας έκανε τον δύσκολο (ο αρης), όμως πλέον προσπαθεί να δημιουργήσει φιλίες.

 

Η καλύτερη ευθυγράμμιση για την σημερινή ημέρα, θα συμβεί αργότερα όταν ο ερμής σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον πλανήτη ουρανό, που είναι και ο πλανήτης της ανώτερης οκτάβας του ερμή. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο στο σύμπαν, το ανθρώπινο μυαλό ξαφνικά γίνεται πρόθυμο να συγχωνεύσει λάμψεις ιδιοφυΐας με το πνεύμα. Ασχοληθείτε με την αστρολογια, την αριθμολογία και οτιδήποτε αφορά τον αποκρυφισμό.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw