Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 5-7/12

56414-erwtiko-savvatokyriako

Zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο 5-7/12

 

Zwdia: το σαββατοκυριακο αυτό περιλαμβάνει μία πανσεληνο στο ζωδιο των διδυμων, και θα επιτρέψει σε εσάς και τον συντροφο σας να επικοινωνήσετε όσον αφορά τα συναισθήματά σας, χωρίς να το παρακάνετε με τις ευαισθησίες.

 

Την Παρασκευή, η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο των διδυμων, και το Σάββατο θα ολοκληρωθεί σε πανσεληνο. Ταυτόχρονα την Παρασκευή, ο ερμής και ο ουρανός σχηματίζουν ένα τέλειο τρίγωνο, και θα καταφέρετε να απολαύσετε συναρπαστικές συζητήσεις με τον συντροφο σας, οι οποίες θα ζωντανέψουν τη σχέση σας.

 

Τα λόγια μόνο φτώχια δεν θα είναι αυτό το σαββατοκυριακο, και αν υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να επιλυθεί στη σχέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα κάνετε τις καλύτερες συζητήσεις σας το Σάββατο το απόγευμα, χάρη στην ευνοϊκή όψη της σεληνης με τον επεκτατικό δια. Θα είστε γεμάτοι χαρούμενα συναισθήματα, ενώ οι συζητήσεις θα είναι άπειρες.

zodia-taro-45

 

Την Κυριακή, η σεληνη περνάει στο ζωδιο του καρκινου, όπου νιώθει σαν στο σπίτι της με όλο αυτό το συναίσθημα. Σε περίπτωση που θέλετε αποτελέσματα αγκαλιών και χαδιών, η Κυριακή είναι η μέρα για εσάς.

 

Τα zwdia που θα ευνοηθούν περισσότερο το συγκεκριμένο σαββατοκυριακο,  θα είναι το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του ζυγου και το ζωδιο του υδροχοου. Ευνοημένα είναι επίσης το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη. Το σαββατοκύριακο αυτό δεν θα είναι όμως το καλύτερο για το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw