Zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτης 4/12

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτης 4/12

 

Zwdia: με την πανσεληνο να έρχεται το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, την Πέμπτη και την Παρασκευή αποτελούν ημέρες προετοιμασίας για τις δυναμεις που πρόκειτια να περάσουν στην γήινη ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε να σκέφτεστε περισσότερο την ανώτερη πορεία σας παρά την ολοκλήρωση χαμηλών επιθυμιών.

 

Το αρμονικό τρίγωνο της αφροδιτης στο ζωδιο του τοξοτη με τον δια στο ζωδιο του λεοντα,  θα μας βοηθήσει να ανυψώσουμε την συνείδησή μας και θα μας γεμίσει με τύχη. ΤΟ ίδιο θα κάνει και η επαφή του ήλιου στο ζωδιο του τοξοτη με τον ουρανό στο ζωδιο του κριου. Προσθέτουμε την όψη της αφροδιτης με τον ποσειδώνα, καθώς και την σεληνη στο ζωδιο του ταυρου, και όλα θα μοιάζουν ρόδινα!

 

Με τον αρη να αλλάζει zwdia –από τον αιγοκερω στον υδροχοο-, δημιουργούνται δύο δύσκολες καταστάσεις: η μία είναι η αλλαγή που θα προκαλέσει εντάσεις σε ομαδικά πρότζεκτ, ομαδικά αθλήματα και κοινωνικές δραστηριότητες. (ο Άρης θα παραμείνει στο εντέκατο ζωδιο του ζωδιακού κύκλου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2015).  Η δεύτερη ξεκινά όταν η σεληνη σχηματίσει την αντίθεσή της με τον πειθαρχημένο κρονο. Φροντίστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορείτε να αναβάλετε για κάποια άλλη μέρα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης