ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 13/12

astrologia-dias-kronos

ζωδια: αστροσκοπιο Σάββατο 13/12

 

ζωδια: Το Σάββατο, είναι η τρίτη  ημέρα μίας αρκετά ασυνήθιστης περιόδου ευνοϊκών ημερών. Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ενέργεια, διοχετεύοντας τα οφέλη των τελευταίων 48 ωρών στο παρόν και ζώντας την κάθε στιγμή. Η υποστήριξη του ερμή, θα σας δώσει πρόοδο και εξαιρετική σκέψη. Βρείτε έναν τρόπο να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευθυγραμμίσεις που δημιουργεί η σεληνη με τον ουρανό και τον πλούτωνα. Θα μπορέσετε να γιατρέψετε πληγές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

 

Σταματήστε να ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε κάτω από την σεληνη στο ζωδιο της παρθενου. Απολαύστε μία ανέμελη ημέρα καθαριότητας. Ξεφορτωθείτε οτιδήποτε δεν έχει πια αξία με τάξη και κοινή λογική. Φροντίστε να γεμίσετε τα ντουλάπια σας με δημητριακά, βιταμίνες, λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς και καρυκεύματα. Οι θαυμαστές των αντικών και των συλλεκτικών αντικειμένων θα βιώσουν ένδοξες καταστάσεις αν επισκεφτούν κάποια γκαλερί. Ωστόσο, πρέπει να φροντίσουν να κάνουν όλες τις αγορές με βάση τη λογική.

 

Ενώ αυτές οι δημιουργικές και ιδιαίτερα ενεργητικές ευθυγραμμίσεις ευλογούν την ανθρωπότητα για αύριο Σάββατο, δυστυχώς θα έχουμε την ένωση του ηλιου με τον αρη, την μηνιαίες φάση του ήλιου με την σεληνη, και πάνω από όλα, το έκτο από τα συνολικά επτά τετράγωνα ανάμεσα στον πλανήτη ουρανό και τον πλούτωνα, το οποίο έχει να συμβεί από τις 24 Ιουνίου 2012, οδηγώντας την γη σε μία σίγουρη αλλαγή ρυθμού. Ετοιμαστείτε για μία ένδοξη Κυριακή.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia