zwdia: ερωτοσκόπιο Τετάρτη 08/10

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

zwdia: ερωτοσκόπιο   Τετάρτη 08/10

 ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia κριος

zwdia: Τα ερωτικά σου ζητήματα έρχονται σήμερα σε πρώτο πλάνο, και πλέον καλείσαι να αναλάβεις την κατάσταση στα χέρια σου, και να  πάρεις δραστικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας που σε προβληματίζει. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia ταυρος

Διανύεις μία μεταμορφωτική περίοδο, που πολλές απόψεις σου για τον έρωτα και τις συναισθηματικές σχέσεις δεν θα είναι πιά οι ίδιες, τώρα πια οι απαιτήσεις σου θα είναι διαφορετικές και τα γούστα σου θα αλλάξουν! διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia διδυμοι

Την όγδοη μέρα του Οκτωβρίου θα νιώσεις, ότι έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από την πλάτη σου! Θα διώξεις μακριά καταστάσεις, αρνητικές σκέψεις, ακόμα και  ανθρώπους που σε έχουν κουράσει, και θα βάλεις καλύτερες βάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου! διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

 

zwdia καρκινος:

Η Αφροδίτη απο την καλή της θέση θα σου ανεβάσει την διάθεση. Οι απαιτήσεις στον έρωτα είναι πολλές, και τώρα θα κληθείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες για την πορεία μίας αισθηματικής σχέσης. Προσοχή μόνο το διάστημα 18 -30 Οκτωβρίου, που θα δεχτείς αρκετή επήρεια της νέας Σελήνης στο ζώδιό σου! διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

zwdia λεων

Από σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πιο επικοινωνιακή και μέχρι  τις 17 Οκτωβρίου. Αυτό είναι ένα σημαντικό διάστημα για σένα, γιατί θα έχεις το κέφι για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι και παράλληλα θα προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia

 

zwdia παρθενος

Έφτασε η στιγμή, και μέσω της έκλειψης, να δεις πλέον πιο σοβαρά το μέλλον μίας ερωτικής σου σχέσης. Αν ο δεσμός σου έχει μέλλον, μην διστάσεις έναν γάμο …αν όμως έχει φτάσει σε ένα τέλμα, να ξέρεις ότι γρήγορα θα βρεις παρηγοριά σε άλλη ζεστή αγκαλιά!  διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia ζυγος

Η Έκλειψη Σεληνης  φέρνει…απιστίες, ερωτικά μπερδέματα και ανατροπές που θα …ξεβολεύσουν! Προσοχή στις επιπολαιότητες! Τα φαινόμενα του μήνα επιρρεάζουν ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia σκορπιος

Μία σχέση ή ένας γάμος, που σε κούρασε και σε έφερε σε αδιέξοδο, από  σήμερα θα σε βάλει σε σκέψεις, και φέτος θα πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Μην δώσεις άλλη πίστωση χρόνου, αν η κατάσταση δεν το αξίζει. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia τοξοτης

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας χωρισμός από μακρόχρονη αλλά και μια ταλαιπωρημένη σχέση ή ακόμα και ένα ερωτικό δίλημμα είναι μέσα στις αποφάσεις της ημέρας. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

 

zwdia αιγοκερως

Είναι μια έντονη ημέρα για τα αισθηματικά σου. Από την μία πλευρά θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το συναισθηματικό χάος που επικρατούσε μέσα σου, από την άλλη όμως θα θελήσεις να γνωρίσεις και κάτι νέο. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia υδροχοος

Η καλή ημέρα, θα σε παροτρύνει να ανανεώσεις τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες μέχρι σήμερα τα αισθηματικά σου. Θα αρχίσεις πλέον να έχεις διαφορετικές προσδοκίες, και ακόμα περισσότερα όνειρα για το άμεσα μέλλον και των αισθηματικών σου. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

zwdia ιχθυες

Η έκλειψη θα επηρεάσει άμεσα την συμπεριφορά σου, αλλά και κάποια προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια! Αν είσαι χωρίς κάτι μόνιμο στα αισθηματικά σου, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει  κάτι απο το μακρινό σου παρελθόν. διαβάστε την μηνιαία ερωτικη συναστρια για το ζωδιο σας.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η μέρα συμπεριλαμβάνει και το φαινόμενο της Σεληνιακής έκλειψης. Ενημερωθείτε για το πως θα επηρεάσει εσάς, και την σχέση σας.

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ