Τα ζώδια στο κρεβάτι – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

zwdia-ταρο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Η Παρθένος έχει διπλή προσωπικότητα, την Παναγία και τη Λάμια. Θα σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι γλυκιά και αθώα, και τότε θα σας γοητεύσει. Η Παρθένος προτιμά ένα σύντροφο σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, παρά το σεξ της μιας βραδιάς. Μόλις δεσμευτεί, η Παρθένος προτιμά μια αγκαλιά περισσότερο από το σεξ.
Άντρας Παρθένος στο κρεβάτι:
Ο άντρας Παρθένος έχει άποψη για το πως είναι η ιδανική σύντροφος. Έχει την τάση να κατακρίνει, αλλά δεν θα πρέπει να τον παρεξηγείτε, απλά είναι τελειομανής. Ο άντρας Παρθένος έχει μερικές διαστροφικές ιδέες, αλλά θα πρέπει να αισθανθεί άνετα για να τις αποκαλύψει.
Γυναίκα Παρθένος στο κρεβάτι:
Η γυναίκα Παρθένος εργάζεται σκληρά και είναι πολλή προσεκτική όσον αφορά την εμφάνισή της. Καθώς διατηρούν την αστραφτερή τους εμφάνιση, ονειρεύονται πως κάνουν κάτι βρώμικο. Η γυναίκα Παρθένος ποθεί τον τέλειο εραστή, ωστόσο, ξέρει ότι δεν υπάρχει, για αυτό βολεύονται με ότι τον πλησιάζει.  Αγαπούν δυνατά και με πάθος.
Καλύτερη Στάση:
Οποιαδήποτε στάση που συνεπάγεται επαφή με τα μάτια, καθώς τους αρέσει να αποπλανούν τα θύματά τους με τα μάτια.
  Καυτά σημεία:
Η Παρθένος κυβερνά το στομάχι Παρθένου το στομάχι, το οποίο σημαίνει ότι αν χαϊδέψετε, γλείψετε και φιλήσετε το στομάχι τους θα ανάψουν κατευθείαν.
Συμβατότητα:
Οι Παρθένοι είναι συμβατοί με τον Ταύρο, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο.