ζωδιο του κριου: ιδανική ερωτική σχέση

κριος-ζωδιο-του-κριου-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

ζωδιο του κριου: ιδανική ερωτική σχέση

Η προσωπικότητα στο ζωδιο του κριου δεν είναι μόνο χαρισματική, αλλά μπορεί να γίνει και φλογερη κατά καιρούς. Τα άτομα που ανήκουν στο ζωδιο του κριου είναι ισχυρογνώμονες μέχρι αηδίας και πρέπει να μάθουν πώς να συμβιβάζονται. Αν το πετύχουν αυτό, τότε το ζωδιο του κριου μπορεί να ζευγαρώσει με οποιοδήποτε ζωδιο. Όσον αφορά την φιλία, το πιο συμβατό ζωδιο για το ζωδιο του κριου είναι ο υδροχοος. Ωστόσο, όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις, ο καλύτερος συνδυασμός για το ζωδιο του κριου, είναι ο λεων.

ζωδιο του κριου: ραντεβου και σεξ

Το πιο κοινό πρόβλημα στον συνδυασμό του κριου και του λεων, είναι η σύγκρουση εγωισμών. Και οι δύο είναι αρχηγοί και έχουν την τάση να κυριαρχούν, έτσι οι προσωπικές αναμετρήσεις ανάμεσά τους θα είναι αρκετά έντονες. Δεν υπάρχουν χλιαρά συναισθήματα στο ζωδιο του κριου. Είτε δεν ενδιαφέρεται καθόλου, είτε δεν βλέπει μπροστά του από το πάθος.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζωδιο του λεοντα, απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό στην κρεβατοκάμαρα, έτσι σε αυτόν τον τομέα ο κριος ταιριάζει απόλυτα με τον λεων. Η σχέση λειτουργεί, επειδή ο λεων λατρεύει να αποτελεί το αντικείμενο του πόθου, ενώ ο κριος λατρεύει το κυνηγητό. Οι λεοντες είναι περήφανοι και το παίζουν δύσκολη, αλλά ο κριος απλά θα προσπαθήσει περισσότερο. Το ζωδιο του κριου πρέπει να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να κρατά το σεξ ενδιαφέρον.

zodia-zvdia-22

ζωδιο του κριου: ο αντρας

Όποια ενδιαφέρεται να δημιουργήσει σχέση με έναν αντρα κριο, πρέπει να σκέφτεται όπως και ο άντρας κριος. Ο άντρας κριος δεν αναλύει τις σχέσεις του και δεν μοιράζεται ιδιαίτερα τα συναισθήματά του. Είναι γεμάτος ενέργεια και περηφάνεια. Η συντροφος του πρέπει να είναι προετοιμασμένη να ρίξει τον εγωισμό της, αλλά δεν πρέπει να του επιτρέψει να κάνει ό, τι θέλει.

Εξωστρεφής και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο άντρας κριος λατρεύει να κοινωνικοποιείται και να είναι ενεργός. Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για αυτόν είναι βόλτα με τα ποδήλατα.

ζωδιο του κριου: η γυναικα

Η ασφάλεια και η προσοχή είναι πολύ σημαντικά για τις γυναίκες που γεννήθηκαν κάτω από το ζωδιο του κριου. Η γυναίκα κριος μπορεί να γίνει ανταγωνιστική, απαιτητική και χρειάζεται έναν άντρα να μπορεί να την χαλαρώσει. Δεν είναι εύκολο να αποπλανήσεις μία γυναικα κριο, αλλά δεν είναι και αδύνατο.

Ποτέ μην υποθέσεις πως πρέπει να πεις σε μία γυναικα κριο τι να κάνει και να είσαι πάντα ανοιχτός στις ιδέες της. Οποιοσδήποτε άντρας χαρακτηρίζεται «κακό παιδί», είναι ελκυστικός στοχος για την γυναικα κριο. Καθώς οι γυναικες κριοι λατρεύουν τις προκλήσεις, συνήθως έλκονται από το ζωδιο του λεοντα.

ζωδιο του κριου διαβάστε επίσης