Ζυγος και Γαμος

Κοινοποίηση:

Ο Ζυγός είναι ένα μάλλον ρομαντικό ζώδιο που νιώθει βαθιά ανάγκη να έχει σύντροφο. Έτσι πολλοί Ζυγοί παντρεύονται νέοι με σκοπό να μείνουν παντρεμένοι για όλη τους τη ζωή. Εκτιμούν τη μονιμότητα και τη σταθερότητα και αποφεύγουν με κάθε τρόπο τους διαπληκτισμούς, επομένως τους αρέσει συνήθως να εκπληρώνουν τις επιθυμίες του άλλου και ο γάμος τους γενικά διαρκεί.
          Εκεί όμως που οι Ζυγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι όταν πρέπει να κάνουν επιλογές ή να πάρουν αποφάσεις. Αν υπάρχουν δύο υποψήφιοι ο γάμος πιθανόν να καθυστερήσει, γιατί ο Ζυγός θα ταλαντεύεται ανάμεσά τους. Σ’ αυτή την περίπτωση, κερδίζει συνήθως ο πιο πειστικός υποψήφιος, γιατί οι Ζυγοί προτιμούν να τους βγάζουν άλλοι από τη δύσκολη θέση παίρνοντας εκείνοι, για λογαριασμό τους, τις αποφάσεις. Η αναποφασιστικότητα μεταφέρεται και στο γάμο. Μόλο που τους αρέσει η διακόσμηση του σπιτιού, η επιλογή χρωμάτων και υφασμάτων μπορεί να καταντήσει εφιαλτική. Οι λογικοί σύζυγοι μαθαίνουν να διαβάζουν με οξυδέρκεια αυτά τα σημάδια και να αποφασίζουν εκείνοι. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά θέματα.
Ωστόσο, ο γάμος με το Ζυγό συνήθως αποδεικνύεται ευχάριστη εμπειρία. Ανθίζουν μέσα στην αρμονία, απολαμβάνουν την άνεση και το καλό φαγητό και είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι.
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας και τα άτομα που έχουν γεννηθεί σ’ αυτό φημίζονται για τη σταθερή τους ιδιοσυγκρασία και την ικανότητά τους να τα πηγαίνουν καλά με όλους. Η συμπεριφορά τους στο γάμο δεν αποτελεί εξαίρεση, γιατί οι Ζυγοί σχεδόν πάντα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να προσαρμοστούν σ’ αυτό που ζητά ο σύντροφός τους γιατί έτσι γίνονται και οι ίδιοι πιο ευτυχισμένοι.