Άστρα και Ζώδια για τον Μάρτιο ’17

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Άστρα και Ζώδια για τον Μάρτιο ’17

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ήδη έχει στείλει τα μηνύματα του. Εισέρχεται με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, που θα δώσουν σε κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού, αυτό που τόσο καιρό ζητά. Όλα πια μπαίνουν σε μια ισορροπία, μετά την δύσκολη εποχή των εκλείψεων.

Για όλα τα ζώδια:

 

Εσείς τα άτακτα παιδιά οι Δίδυμοι, αλλά και οι απέναντι σας γείτονες οι Τοξότες, καρτερείτε πως και πως τον νέο μήνα, που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, για να κάνετε πραγματικότητα όλα αυτά που είχατε, για πρακτικούς λόγους, παγώσει τις τελευταίες εβδομάδες.
Love Status: ***

zodia-taro-45

Καρκίνοι και Σκορπιοί, έχουν πια αποδεχτεί το γεγονός ότι ο κόσμος υπάρχει και χωρίς δράματα και υπερβολές συναισθημάτων. Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει καινούργιες γνωριμίες που μπορούν να σας βάλουν και πάλι στο τολμηρό παιχνίδι της αγάπης και των σχέσεων… Μην χάσετε λοιπόν τις ευκαιρίες !
Love Status: **

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κριάρια ατίθασα και αθόρυβοι Παρθένοι, ο Μάρτιος είναι η εποχή που θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, σε επάγγελμα και αγάπη. Τα οικονομικά σας θα σας φέρουν τα αναμενόμενα και ακόμη περισσότερα, και σε δεύτερο τόνο, αυτό και θα ανοίξει τις πόρτες για αισθηματικές δεσμεύσεις.
Love Status: ***

Τα ανυπόμονα παιδιά της Αφροδίτης, οι Ζυγοί, αλλά και οι ξένοιαστοι Υδροχόοι, έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Εσείς που αποζητάτε έναν νέο σύντροφο, θα τον έχετε. Εσείς που είστε ρομαντικοί και επιθυμείτε έναν παλιό σας έρωτα, κουνήστε απλά το δακτυλάκι σας, και όλα θα πάνε καλά. Ακόμη και το χρήμα, θα κάνει νωρίς μέσα στο Μάρτιο, την εμφάνιση του.
Love Status: ***

Για τους Ταύρους και τους Ιχθείς, που έχουν κάποια ερωτική εκκρεμότητα, που όμως ούτε και οι ίδιοι , είναι σίγουροι πλέον για το τι θέλουν. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και μετά την Πανσέληνο στις 12 / 03, θα έχετε όλες τια απαντήσεις. Μέχρι τότε μην αφήνετε την εργασία σας.
Love Status: **

Τα παιδιά του Ήλιου, οι Λέοντες αλλά και οι δύσκολοι Αιγόκεροι, είναι στο απόλυτο επίκεντρο από παλιές και νέες ιστορίες που θα τους πλησιάσουν. Σίγουρα με έναν Ερμή στους Ιχθείς, η πρώτη επαφή – συνεννόηση δεν θα είναι και εύκολη. Αφήστε τους τρίτους να σας πείσουν για την αγάπη τους.
Love Status:**

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις