Αστρολογια 14-20/11 Φωναξτε Δυνατα τα Ονειρα σας

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογι εβδομαδιαια πρόβλεψη 14-20/11

Είστε έτοιμοι να πατήσετε πλέον  σε στέρεο έδαφος;

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, και φωτίζει υπέρλαμπρα τα ουράνια πλημμυρίζοντας τον πλανήτη με σταθερότητα και ευαισθησία.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ονομάζεται επίσης Υπερπανσέληνος και θα φαντάζει τεράστια, επειδή σχηματίζεται πάρα πολύ κοντά στο περίγειο του πλανήτη μας. Το φαινόμενο είχε προκύψει τελευταία φορά στις 26 Ιανουαρίου του 1948!

zodia-taro-45

 

Εκτός από το μέγεθός της φαινομενικά, είναι εξαιρετικής σημασίας και αστρολογικά γιατί θα έχει πολύ πιο έντονη επίδραση στο ανθρώπινο είδος. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια φάση που θα δεχθεί κάποιος να σωπάσει ή να υποταχτεί…

Ο Ταύρος από την πλευρά του, είναι το ζώδιο που εξουσιάζει το τσάκρα του λαιμού – εξουσιάζει τις πιο ουσιώδεις αρχές και αξίες του καθενός. Επίσης είναι ο θεμέλιος λίθος της Απλότητας, που σημαίνει ότι η επιστροφή στα βασικά θα βοηθήσει τον κόσμο να κάνει σαφές κάθε συνοπτικό και μεστό του μήνυμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Άρα αυτή είναι μια πανσέληνος αρωγός για να γνωστοποιήσουν όλοι τις απόψεις τους ή να διατυπώσουν καθαρότερες σκέψεις και σχέδια δράσης.

Από μια πιο τρυφερή πλευρά, αυτό το αργόσυρτο και αισθησιακό ολόγιομο φεγγάρι θα θυμίσει σε όλους τη σημασία του «είμαι εδώ τώρα». Πολλές εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας έχουν επιφέρει εντάσεις, και πρέπει να γίνουν πολλά για να διασωθούν οι ισορροπίες. Αλλά κανείς δεν μπορεί να προσφέρει σε κάποιον άλλον, αν δεν έχει φροντίσει πρώτα τον εαυτό του.

Τώρα είναι η στιγμή που ενδείκνυται να επιλέξετε μια προσωπική περιποίηση σε ένα σπα, να κάνετε μια ανάπαυλα από την υπερβολική έκθεση στα κοινωνικά δίκτυα και τις ειδήσεις, να στραφείτε περισσότερο στη φύση.

zwdia

Είναι η ιδανική εποχή για να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, περιπάτους στο ύπαιθρο ή κοντά στη θάλασσα, έστω μια βόλτα με ποδήλατο σε ένα πάρκο. Κάντε μια βόλτα στις λαϊκές αγορές και αγοράστε εποχιακά φρούτα και λαχανικά, αναζητήστε νέες συνταγές για να μαγειρέψετε με αυτά. Απολαύστε τις αλλαγές που συντελούνται στη φύση γύρω σας καθώς αρχίζουν να επικρατούν τα χρώματα του φθινοπώρου, και τα φύλλα από τα δέντρα στήνουν τους δικούς τους χορούς πριν αγγίξουν το έδαφος.

Επιστρέψτε στον «αναλογικό» τρόπο σκέψης, θυμηθείτε τους παραδοσιακούς τρόπους που ενεργούσατε για τα πάντα. Χαλαρώστε με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό και αφήστε το μυαλό σας να αδειάσει για να ανασυσταθούν οι σκέψεις σας. Έτσι θα ανακτήσετε την πνευματική αλλά και την ενεργειακή σας δύναμη, και θα είστε έτοιμοι να πείτε σε όλους ξεκάθαρα και ευγενικά όσα θέλετε – και απαιτείτε.

Άλλη μια ευκαιρία για επουλώσεις θα προσφέρει το σύμπαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, που ο συμπονετικός Ποσειδώνας θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία. Ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων άρχισε τη ληθαργική ανάδρομη διαδρομή του στις 13 Ιουνίου, και αυτό συνέβαλε στο να νιώθουν πολλοί μπερδεμένοι, παθητικοί και καταπιεσμένοι. Με τη στροφή 180 μοιρών του θεού των υδάτων, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η ομίχλη και θα αναζωπυρωθούν τα γενναιόδωρα αισθήματα.

zodia-99

Μήπως έχετε παραμελήσει τη μούσα σας; Η δημιουργία αποτελεί κάθαρση, και αυτή η νέα πορεία του Ποσειδώνα θα σας υπενθυμίσει ότι ζείτε, αντί απλά να στριμώχνεστε κάπου ανάμεσα στις πολυάριθμες υποχρεώσεις σας.

Η ενοχή, η ντροπή και η αλληλεξάρτηση είναι αισθήματα που ανήκουν στη σκοτεινή πλευρά του Ποσειδώνα. Είναι πιθανό να βυθιστήκατε πολύ μέσα τους από τον Ιούνιο, και δεν ήταν καθόλου εύκολο να βγάλετε τον εαυτό σας από το βάλτο, ενόσω σας σκέπαζαν οι υποσυνείδητες σκέψεις με ένα πέπλο ομίχλης.

Οι θολές γραμμές και οι θαμπές κρίσεις θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και να μετατρέπονται σε χρυσά μαθήματα από το Σάββατο και μετά. Όχι, δεν πρόκειται να κάνετε ξανά το ίδιο λάθος. Ωστόσο πώς θα μάθετε πού πρέπει να τραβήξετε τη γραμμή των ορίων σας, αν δεν πέφτετε ενίοτε και πάνω σε κάποιο φράγμα; Έτσι δεν είναι;

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75