Αστρολογια 28/06-04/07 Μια Σπανια Ευκαιρια

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια 28 Ιουνίου – 04 Ιουλίου – Παραλληλία Ερμή – Άρη – Ήλιου (στον Καρκίνο)

Ο Ερμής, ο Άρης και ο Ήλιος χορεύουν λίγο βαλς μαζί στα τέλη Ιουνίου και προς τον Ιούλιο. Η πρόκληση σε αυτό είναι ότι ο Ερμής είναι εκτός ορίων από τις 16 Ιουνίου έως την 01 Ιουλίου.

Ο Άρης είναι επίσης εκτός από τις 14 Μαΐου έως τις 29 Ιουνίου. Έτσι, ο Ερμής και ο Άρης επιστρέφουν μέσα στα όρια εντός 2 ημερών ο ένας από τον άλλο. Η επιστροφή ενός πλανήτη μέσα στα όρια μπορεί να είναι λίγο ανώμαλη, καθώς όλη αυτή η εξωτερική ενέργεια πρέπει τώρα να συμπιεστεί μέσα στον δικό μας κόσμο.

 

Υπάρχουν ακόμη δύο ακόμη γεγονότα που καθιστούν αυτήν την όψη περισσότερο αξιοσημείωτη. Πρώτον, ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο, καθώς διασχίζουν παράλληλα μονοπάτια, και οι συνδυασμένες ενέργειές τους παίρνουν μία ώθηση. Με λίγα λόγια, προσέξτε τα λόγια σας! Προσέξτε την επικοινωνία σας και το είδος της ενέργειας που εκπέμπετε. Το λίγο θα σας ωφελήσει πολύ.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να είστε πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων, ενδεχομένως να βρεθείτε στην παρουσία εκείνων που είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητοι», άμεσοι ή διαλεκτικοί. Εάν συζητάτε, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ζωντανή και ευχάριστη περίοδος. Αλλά αν ψάχνετε για ζεστά συναισθήματα, μπορεί να βρείτε ότι μοιάζουν περισσότερο με αγκάθια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ένας άλλος παράγοντας που προσθέτει σημασία σε αυτή την παραλληλία είναι ότι ο Ήλιος είναι επίσης πολύ κοντά στο Ηλιοστάσιο του Καρκίνου (στις 21 Ιουνίου). Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις είναι παράλληλοι με απόκλιση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, καθώς ο Ερμής και ο Άρης επιστρέφουν στα όρια, είναι παράλληλοι με τον Ήλιο. Ο Ήλιος ενισχύει το φαινόμενο Ερμή – Άρη, αυξάνοντας τις δυνατότητές του και την ισχύ του.

Ο Ήλιος μπορεί να φέρει συνείδηση και ηρωικές προθέσεις στην μάχη του Ερμή με τον Άρη ή μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιρίας για να εκφράσετε τη δύναμή του χαρακτήρα σας με αμεσότητα και σαφήνεια. Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι τρεις μπορεί να αντιστραφούν και να επηρεάσουν την υγεία σας μέσω αυξημένου στρες, συγκρούσεων και άγχους. Η εύρεση μιας θετικής και / ή δημιουργικής διεξόδου για αυτήν την ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να την εστιάσετε με θετικό και ωφέλιμο τρόπο.

Ο Άρης και ο Ήλιος ταξιδεύουν παράλληλα για αρκετές ημέρες, καθώς ο Άρης μπαίνει εντός ορίων, αλλά αυτή τη φορά δεν διασχίζουν τα ίδια μονοπάτια. Καθώς ο Άρης κατέρχεται σταδιακά, ο Ήλιος κατεβαίνει ήδη γρηγορότερα και απομακρύνεται από αυτόν προτού να μπορέσει να τον προλάβει. Η πλησιέστερη εγγύτητά τους είναι μόλις 11 λεπτά απόκλισης στις 4 Ιουλίου. Ο Άρης θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου για να περάσει τελικά από τον δρόμο του Ήλιου.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σχεδόν παραλληλία του Ήλιου και του Άρη ξεκινά επίσης αρκετές εβδομάδες μετά την σύνοδο που συμβαίνει ανάμεσα τους και γίνεται ακριβής στις 26 Ιουλίου και παραμένει μέσα στις 8 μοίρες τροχιάς από τις 30 Ιουνίου έως τις 26 Αυγούστου. Το πώς αντιλαμβανόμαστε και πλαισιώνουμε την εμπειρία μας αυτής της παραλληλίας τώρα είναι πιθανό να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το πώς μπορούμε να κατευθύνουμε την ενέργεια του Ήλιου και του Άρη τις προσεχείς εβδομάδες. Με άλλα λόγια, θα βοηθήσει να πλαισιώσετε τις τρέχουσες εμπειρίες σας με ένα θετικό, εποικοδομητικό ή μαθησιακό φως, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να κατευθύνετε την υψηλή ενέργεια Ήλιου – Άρη κατά τους επόμενους μήνες.

zwdia-fotia

 

Αστρολογια 28 Ιουνίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη ( Καρκίνο)

Αυθόρμητες ή παρορμητικές λέξεις μπορεί να πετάξουν από το στόμα σας υπό αυτή τη διέλευση! Εάν προσπαθούσατε να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τις παρατηρήσεις σας για τον εαυτό σας, ίσως να σας είναι δύσκολο να μην τις πείτε, ειδικά αν τα συναισθήματά σας είναι έντονα για την κατάσταση. Μπορεί να δείτε τα πράγματα πιο έντονα απ’ ότι συνήθως.

Αν και μπορεί να εκνευρίζεστε αν τα πράγματα δεν συμβαίνουν με άμεσο, γρήγορο και απλό τρόπο. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να λάβετε αποφάσεις και να προχωρήσετε με σχέδια. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, διότιμπορεί να σας δώσει θάρρος να πείτε την άποψή σας ειλικρινά.

zwdia

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να φανείτε απότομοι, γκρινιάρηδες, επιθετικοί ή ακόμη και εντελώς εχθρικοί, ειδικά αν έχετε γεμίσει οργή ή δυσαρέσκεια από καιρό.

Αυτή η διέλευση αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή για το πώς μπορείτε να χειριστείτε την αυτοπεποίθηση, την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων. Με το να ακούτε τις παρορμήσεις, τα πάθη σας και την ορμή σας να πείτε την αλήθεια σας, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θέλει να εμφανιστεί η εσωτερική φωνή σας και πώς να το κάνετε αυτό χωρίς να εξοντώσετε το άλλο άτομο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot