Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/02 Κυριακή

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 19/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην σκέφτεστε μόνο πως θα ευχαριστήσετε τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα έχει σαν κύριο άξονα εσάς, και την δική σας καλή ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ταύρος: Μπορείτε να περάσετε την μέρα σας μόνο με τους καλούς σας φίλους. Αυτό θα σας έκανε και καλό μέσα στην σχέση σας, που χρειάζεται ένα refresh.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είναι μια εποχή και λίγο πριν την Άνοιξη, που εσείς καλείστε να βρείτε τελικά την άκρη του νήματος, μέσα στην αισθηματική σας σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Καρκίνος: Όλα για εσάς είναι ύποπτα. Αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει να σας πει κάτι, ίσως όχι και τόσο ευχάριστο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Η λογική και ο λόγος σας είναι απόλυτα, και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση, σίγουρα στεναχωρεί τον σύντροφο σας. Διορθώστε το άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Παρθένος: Με την Άνοιξη να κλείνει το μάτι στον αέρινο Κυβερνήτη σας, εσείς θα γίνετε ο απόλυτος πόλος έλξης για νέες γνωριμίες, που θα σας δελεάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Μην κλείνετε τα αυτιά σε αυτούς που σας αγαπούν. Το ότι σας παρουσιάζουν κάποιες σκληρές αλήθειες, είναι κάτι που πρέπει να το εκτιμάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Σκορπιός: Θα πρέπει να μπείτε σε μια λογική του να ξεφύγετε από το φαύλο κύκλο, του άσχημου παρελθόντος. Δεν σας οδηγεί πουθενά τελικά.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τοξότης: Μπορείτε να αφήστε και τους άλλους να σας μιλήσουν για όλα αυτά που γίνονται και σας ενοχλούν. Οι λύσεις σίγουρα θα βρεθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μια από τις επόμενες ημέρες και πριν λήξει ο Φεβρουάριος, θα σας προσεγγίσει ένας καινούργιος έρωτας. Έτσι ακριβώς τον θέλατε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Υδροχόος: Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, είναι μπερδεμένες. Αυτό που έχει σημασία είναι πρώτα, να βρείτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ιχθείς: Με τον Ήλιο πλέον πάνω σας, εσείς αυτό που χρειάζεστε είναι να βρείτε ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά στην καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.