Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/02 Δευτέρα

imerisies-15414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος στην ζωής σας για μετριότητες. Είναι προτιμότερο να μείνετε μόνοι σας, παρά να ασχοληθείτε και πάλι που ήδη ξέρετε ότι είναι αδιέξοδο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ταύρος: Εσείς δεν υπάρχει περίπτωση να ησυχάστε αν δεν βρείτε, τι είναι αυτό που σας ενοχλεί την σχέση. Ξεκινήστε από την δική σας καθημερινότητα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μην διαμαρτύρεστε. Ο άνθρωπος σας, είναι κοντά σας και πραγματικά κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε, να σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Καρκίνος: Μην κυνηγάτε την ουρά σας. Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, τα έχετε ξαναπεί, και μάλλον τον έχετε κουράσει με τις επαναλήψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Όλα αυτά που τόσο καιρό κρύβετε, είναι πραγματικά ένα βήμα, πριν αποκαλυφθούν. Διαλέξτε άμεσα ποιον θέλετε και όλα τα άλλα, αφήστε τα στο παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Με τόσους πλανήτες να σας βοηθούν – υποστηρίζουν στα αισθηματικά σας θέματα, εσείς σίγουρα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ζυγός: Υπάρχει μια αγανάκτηση στο πρόσωπο σας, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει ίσως και λίγο πιο νευρικό. Αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Οι ευθύνες που έχετε στις πλάτες σας, κυρίως οι οικονομικές, σας κάνουν πιο απόμακρο από τον άνθρωπο σας, και τις ανάγκες αυτού.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Μπορείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, σε ότι και αν δείτε αυτό το διάστημα. Λίγη υπομονή ακόμη.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αιγόκερως: Οι σκέψεις που έχετε και θέλετε να τις μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας, για μια πιο επίσημη δέσμευση μέσα στον Μάρτιο, καλό θα ήταν να περιμένετε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε τελικά την αλήθεια σας, σε όλους αυτούς που σας ρωτούν. Ίσως και κάπως έτσι να λυτρωθείτε εκ των έσω.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ιχθείς: Εσείς και όλα σας τα χατίρια σας, θα γίνουν, ακριβώς όπως τα θέλετε. Αν δεν μπορείτε ωστόσο να καταφέρετε κάτι, πηγαίνετε στο επόμενο βήμα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.