Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/05 Κυριακή

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά τα λόγια και οι αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας, και αυτό το συνεχές… ίσως και να σας έχει φθείρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Υπάρχουν κάποια παράπονα από τον άνθρωπο σας, για ιστορίες του παρελθόντος σας, που κατά καιρούς, σας εμφανίζονται.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Η αλήθεια σας, είναι καταλυτική για τον άνθρωπο σας, που πια έχει πάρει τις αποφάσεις του, για πιο δεσμευτικές καταστάσεις μέσα στον Ιούνιο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Ο λόγος σας είναι διπλωματικός και αυτό τον καινούργιο σύντροφο σας, τον μπερδεύει. Ίσως και να το θέλετε. Απολαύστε την καλή εποχή.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Είσαστε για ακόμη μια φορά, μέσα σε πολλά ερωτικά διλήμματα που μόνο σας φτιάχνουν την διάθεση. Όλα τα παλιά τα έχετε διαγράψει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Υπάρχει βαριά ακόμη επάνω σας, η επίδραση από έναν παλιό σας έρωτα. Είτε αναζητήστε τον για ακόμη μια φορά, είτε ξεχάστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Δεν είστε εσείς για μεσοβέζικες λύσεις. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε περάσει σαν φιλοσοφία και στον άνθρωπο σας. Τα υπόλοιπα βαραίνουν τον ίδιο.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός: Θα πρέπει να ζυγίσετε όλα αυτά που έχουν γίνει, μέσα στον δεσμό σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Σκέφτεστε συνεχώς όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Αυτό δεν σας δίνει κάποια λύση. Ωστόσο, μην κλείνετε τα μάτια σας, σε νέες ευκαιρίες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αν συνεχίσετε να τσακώνεστε με το παραμικρό, μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να χρειαστεί να δείτε, τελικά τι είναι το ασύμβατο στο μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, για να δώσετε στον εαυτό σας. Αν επιθυμείτε κάτι – κάποιον κάντε την ευθεία κίνηση σας, και μιλήστε ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης επάνω σας, εσείς θα περικυκλωθείτε από νέο κόσμο, που θα σας δελεάσει σε κάθε επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.