Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/08 Πέμπτη

rantevoy-neoi-antres

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν θα δώσετε σε κανέναν και για κανένα λόγο, περισσότερο χρόνο, από αυτόν που ήδη… έχετε δώσει. Έχετε και άλλα θέματα να απασχοληθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν είσαστε μέσα στην καλή διάθεση, καθώς ο άνθρωπος σας έχει κουράσει με όλα αυτά που λέει και τελικά δεν τα κάνει. Μιλήστε του.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Και εσείς οι ίδιοι, βλέπετε ότι τα πράματα μέσα στην σχέση σας δεν εξελίσσονται όπως τα είχατε σκεφτεί. Βάλτε άμεσα τα όρια χρόνου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για να φέρετε το άτομο που σας ενδιαφέρει κοντά σας, καλύτερα δοκιμάστε την αδιαφορία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Έχετε πολλά να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα, και το πιο σοβαρό είναι να ξεκαθαρίσετε πια με το παρελθόν σας, τις εκκρεμότητες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Ο άνθρωπος σας, σας πλησιάζει και επιθυμεί να κάνετε κάτι περισσότερο πριν να λήξει το Καλοκαίρι. Μάλλον μια έκπληξη σας περιμένει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός: Αν δεν μπορείτε να φύγετε μέσα από δύσκολες καταστάσεις συναισθημάτων, τότε μην ανοίξετε νέα μέτωπα με ανυποψίαστα άτομα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Όλα αυτά που έχετε ακούσει, θα πρέπει να τα περάσετε από την κρησάρα σας. Μπορεί και κάτι να είναι μια υπερβολή …για να σας φέρει πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Έχετε ακούσει από φίλους – γνωστούς, ότι κάποιος σας ψάχνει. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε άμεσες επικοινωνίες και επισκέψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκερως: Οι θεωρίες δεν είναι για εσάς. Αυτό που αποζητάτε είναι να βρεθεί ένας καινούργιος έρωτας, που να είναι κοντά στα δεδομένα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να πάτε εσείς… αφήστε τους άλλους να έρθουν οικειοθελώς σε εσάς. Είναι ο μόνος τρόπος για να πεισθείτε για τα συναισθήματα τους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Αφιερώστε παραπάνω χρόνο σε ανθρώπους… που σας έχουν δείξει την αγάπη και την αξία τους. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και ερωτικές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.