Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/09 Δευτέρα

873514e130e46a244b5aae0b135db01f_XL

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/09

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι κοντά σας. Αυτό που έχει σημασία είναι και εσείς από την δική σας μεριά, να μπείτε σε μια πιο ισορροπημένη τροχιά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Αφήστε όλα αυτά που σας απασχολούν σε αισθηματικό επίπεδο, να χαθούν στο παρελθόν. Η νέα σελήνη σας έχει δώρα – φρέσκους έρωτες.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να δικαιολογείτε τον εαυτό σας, και να δείτε πιο καθαρά ποιος και τι φταίει στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Όλα αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας θα γίνουν ίσως και με αρχή, αυτές τις επόμενες ημέρες. Καλές ειδήσεις και στα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Υπάρχει στο παρόν σας, ένα άτομο που ήδη επάνω του, έχει μια ερωτική δέσμευση, αλλά σας πολιορκεί έντονα. Προσέχετε!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Τα νεύρα σας έχουν πολλαπλασιαστεί, υπερβολικά. Αυτό είναι και κάτι που ενοχλεί τον άνθρωπο σας, και σας πλησιάζει με παράπονα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Υπάρχει μια σκέψη που ίσως και να την πραγματοποιήσετε. Θέλετε να βρείτε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο από το ημιτελές σας παρελθόν, και να του μιλήσετε πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Ενεργοποιηθείτε. Αυτά που κάνετε, με τις περιπέτειες το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν είναι ανασφάλεια και να σας εκθέσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Το μυαλό σας γυρίζει, προς όλες τις κατευθύνσεις και ακόμη δεν έχετε πάρει αποφάσεις που αφορούν τον άνθρωπο και την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Πολλά τα θέματα, που καλείστε να κλείσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και σίγουρα αφορούν διπλές καταστάσεις αισθηματικές.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

zwdia-fotia

Υδροχόος: Ο σύντροφος σας, έχει πολλά να σας πει, και μόνο ευχάριστα. Είστε το ζώδιο που μέσα στο Φθινόπωρο… θα έχετε πολλές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Αυτήν την εποχή μην κάνετε καμία επικοινωνιακή κίνηση, με το παρελθόν σας. Όποιος θέλει ας κάνει τον κόπο να σας ψάξει προσωπικά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.