Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/01 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας

Κριός: Πολλά αυτά που πρέπει να συζητήσετε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τον άνθρωπο σας. Σε όλο αυτό μην αφήσετε εκτός τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ταύρος: Είσαστε ανάμεσα,. σε πολλές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, που όσες πιστώσεις και να έχετε δώσει, δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι μέρες και στα αστρολογικά δεδομένα, σας δίνουν την δυναμική να λύσετε εκκρεμείς καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και η ανεξάντλητη υπομονή σας. Αν τελικά αυτό που εισπράττετε είναι μόνο αδιαφορία και μοναξιά, ίσως έχει έρθει η ώρα για ριζικές αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Λέων: Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα πρέπει να τα εκφράζετε στον άνθρωπο σας. Το να τα κρατάτε μέσα σας, δεν θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Παρθένος: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν παγώσει σε μια παλιότερη σας κατάσταση. Είτε ανακινήστε την, είτε βάλτε μια οριστική τελεία.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Ζυγός: Οι μέρες μέχρι ο Ήλιος να περάσει στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Και των αισθηματικών φυσικά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Αναρωτιέστε τι δεν πάει καλά, και είσαστε συνεχώς κάτω από μουρμούρα με τον άνθρωπο σας, αλλά και τάσεις φυγής και των δύο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Τοξότης: Αμελείτε συχνά πυκνά τον άνθρωπο σας, και σας έρχονται παράπονα που θα σας εκπλήξουν. Αυτό που χρειάζεται, είναι λίγος παραπάνω διάλογος.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Αιγόκερως: Έχετε αφήσει την ερωτική σας ζωή, στην τύχη της, και έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια στα εργασιακά σας ζητήματα. Μήπως αυτό είναι άδικο?!
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Η Αφροδίτη, σε θετικές όψεις με τον Δία, έχουν να σας δώσουν υλική σταθερότητα αλλά και την επιστροφή, κάποιας μεγάλης σας αγάπης.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ιχθείς: Οι αστρολογικές θέσεις Άρη και Ερμή, σας δίνουν το προβάδισμα που ζητάτε έτσι ώστε, να φύγετε από την στάσιμη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.