Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 29/04 Παρασκευή

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 29/04

Δυναμικά εξελίσσεται και αυτή η εβδομάδα, για τους Κριούς, που δεν θα κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω, αν δεν κατακτήσουν πρώτα το άτομο της αρεσκείας τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

 

 

Θα χρειαστεί να κάνετε κάτι και εσείς Ταύροι, για να παρακινήσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που σας απασχολεί. Από μόνο του, τελικά δεν γίνεται τίποτα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Όλοι οι Δίδυμοι, καλό θα ήταν να μην κάνουν κάτι παραπάνω μέχρι και την λήξη του μήνα σε υποθέσεις αισθηματικών. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σίγουρα θα έχει άλλα σχέδια.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Καρκίνοι που είναι σε δίλημμα για να κάνουν επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, καλό θα ήταν να περιμένουν, το ερχόμενο μήνα που όλα θα είναι πιο εύκολα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Λέοντες θα χρειαστεί, οπωσδήποτε, να κρατήσουν τα χαρτιά και το στόμα τους κλειστό. Το να βρυχάστε, μόνο να τρομάξει και να απομακρύνει μπορεί, το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Υποθέτετε εσείς οι Παρθένοι, δεν είστε και απόλυτα σίγουροι για το τι πρέπει παραπάνω να κάνετε για να φέρετε τις παρούσες καταστάσεις στα μέτρα σας. Ξεκινήστε με διάλογο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

tarw-taro-xartomanteia

Όλοι οι Ζυγοί, με τον Ερμή να επηρεάζει όλα τα αέρινα ζώδια, θα κάνουν τις πράξεις που απαιτούνται και θα το καταφέρουν, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προσώπου που τους απασχολεί.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Για τους σκληροπυρηνικούς Σκορπιούς, που ως γνωστόν, λειτουργούν μόνο μέσα από τα κρυφά τους μονοπάτια, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις από παλιό τους έρωτα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Οι Τοξότες, είναι αυτοί που θα βρουν πολλαπλά εμπόδια στις προσπάθειες τους. Ο καινούργιος μήνας, έχει πολλά περισσότερα να σας αποδώσει.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Για τους Αιγόκερους που είναι σε περίπλοκες σκέψεις για το αν θα πρέπει να δώσουν ευκαιρίες, στον άνθρωπο τους για επανασύνδεση, η απάντηση των άστρων είναι υποστηρικτική.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Οι Υδροχόοι, έχουν πολλές επιλογές αυτόν τον καιρό. Κάτι που δείχνει να τους φτιάχνει την διάθεση, και να τους δίνει το χρονικό περιθώριο που ζήτησαν.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Αιγόκερως

Τα Ψαράκια θα δουν την ερωτική τους ζωή να επανέρχεται στους ρυθμούς που επιθυμούν. Χωρισμοί και εντάσεις έχουν περάσει πια μόνιμα στο παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.