Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 25/08 Πέμπτη

1386004451AIDShome

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 25/08

Είστε απογοητευμένοι Κριοί, καθώς δεν γίνεστε αντιληπτοί από τον άνθρωπο σας. Αφήστε και την άλλη πλευρά να κάνει τις δικές σας κινήσεις, για να σας πείσει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Κάθε μέρα Ταύροι είναι και πιο κοντά στην επανασύνδεση με το αγαπημένο σας σύντροφο. Τα άστρα βοηθούν και στα καλύτερα οικονομικά σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

 

Οι δύσκολες στιγμές Δίδυμοι, είναι πια παρελθόν. Δεν έχετε καμία διάθεση για να μείνετε μέσα σε προβληματικές σχέσεις, που σας πληγώνουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι που οδεύουν προς τον χωρισμό, θα έχουν μια ξαφνική πρόταση από το πρώην ταίρι τους. Ίσως το σύμπαν να σας δίνει δώρα – ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Για τους στιβαρούς Λέοντες, που είναι σε θλίψη ένεκα ερωτικής απογοήτευσης, θα έχουν πολλά καλά νέα μέσα από τάσεις επανασύνδεσης.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Οι Παρθένοι είναι στα καλύτερα τους. Αυτό είναι μια συνισταμένη πολλών γεγονότων που δεν ήρθαν από μόνα τους, αλλά μέσα από τον κόπο τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Ζυγίστε καλύτερα Ζυγοί, αυτά που πιάνουν οι κεραίες σας και βλέπουν τα μάτια σας. Μην παραμυθιάζεστε, κάτι μέσα στη σχέση σας δεν λειτουργεί σωστά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζείτε απίστευτες καταστάσεις Σκορπιοί. Μπορείτε να μείνετε και αμέτοχοι σε όλα αυτά, μέχρι να λήξει ο συναγερμός της έκλειψης στις 1/09.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπίζετε τα λόγια Τοξότες και τα συναισθήματα σας, και τελικά μένετε μόνοι και άδειοι. Αυτό φροντίστε από τη νέα σεζόν, να το κάνετε σε ανθρώπους που το αξίζουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλα δείχνουν Αιγόκεροι, ότι ο δύσκολος ρόλος των αποφάσεων θα πέσει επάνω σας. Διαλέξτε σωστά, αναμείνατε και πράξτε από τον νέο μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Η σκέψη σας είναι προς όλες τις κατευθύνσεις Υδροχόοι. Όλα πρέπει να αναλυθούν και να καταλήξετε στο σωστό αποτέλεσμα, και χωρίς βέβαια να αδικήσετε τον εαυτό σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Μπορείτε να πείτε ότι όλα πια έχουν καταλαγιάσει Ιχθείς. Η ένταση του Καλοκαιριού έχει περάσει στο παρελθόν, και οι ευκαιρίες για επανένωση είναι παρούσες.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.