Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 30/04 Σάββατο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 30/04

Ζητάτε να αναθερμάνετε, οι Κριοί την σχέση σας με τον σύντροφο σας, που ήδή έχει απομακρυνθεί . Ξεκινήστε με συζήτηση και σοβαρές προτάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Μια ολοκληρωμένη αρχή θα κάνετε οι Ταύροι, με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες με έναν Ερμή και μια Αφροδίτη επάνω σας, μόνο καλή τύχη μπορούν να σας φέρουν.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

 

Δεν θα μείνετε στην επιφάνεια εσείς οι Δίδυμοι. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, είναι εδώ και σας προκαλεί να κάνετε το πρώτο βήμα σε σκέψεις για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

Είσαστε εν τω μέσω πολλών αποφάσεων οι Καρκίνοι. Καλύτερα αφήστε τις ανακοινώσεις για τον νέο μήνα, που οι αστρολογικές όψεις θα είναι πιο ευνοϊκές
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες, είναι σε δύσκολη θέση. Πολλά αυτά που τους έχουν προταθεί για ριζικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε τώρα. Όλοι και όλα μπορούν να περιμένουν για μετά το Πάσχα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Παρθένοι που σκέφτονται να κάνουν κάποιο ταξίδι, για να μιλήσουν για ζητήματα καρδιάς, ίσως και να αντιμετωπίσουν μικρές καθυστερήσεις – εμπόδια.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ιχθείς

Οι Ζυγοί θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν όλα τα μέσα που διαθέτει το πολύστροφο μυαλό τους, προκειμένου να πείσουν για την αλήθεια τους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Εσείς οι Σκορπιοί, ίσως και να περνάτε μια πολύ καλή περίοδο, που πια έχετε καταφέρει να βάλετε σε μια σειρά, την προσωπική σας ζωή, με τον άνθρωπο που επιθυμείτε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Εξακολουθούν για τους Τοξότες, τα πράματα να είναι δύσκολα. Οι δύσκολες πορείες του Άρη και του Πλούτωνα, δεν βοηθούν στις επανασυνδέσεις.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι Αιγόκεροι έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, καθώς όλα συνηγορούν στο να βρεθούν πιο οι κοινές λύσεις, και να παραμεριστούν τα προβλήματα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Όλοι οι Υδροχόοι, θα καταφέρουν μέσα από τις δράσεις τους, να φέρουν πιο κοντά συναισθηματικά το άτομο που υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Είναι δύσκολη η εποχή για τους Ιχθείς. Πολλά τα λάθη που έχουν λάβει χώρα μέσα στα ζευγάρια, που έχουν βιώσει προδοσία ή αδιαφορία.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.