Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 6/05 Παρασκευή

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 6/05

Οι Κριοί, είναι σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Δεν είναι σίγουρα και η καλύτερη αστρολογικά εποχή για να τολμήσετε αλλαγές, αλλά δεν είστε και το ζώδιο που δέχεται συμβουλές!
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Είσαστε οριακά οι Ταύροι, πριν την νέα σελήνη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει κοντά σε ερωτικές επιτυχίες που άλλοτε να φάνταζαν
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

 

 

Οι Δίδυμοι, που έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία απολύτως κίνηση για να φέρουν και πάλι κοντά τους το άτομο, που τους ενδιαφέρει, ίσως και να διαψευσθούν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

zodia-taro-45

Για τους Καρκίνους, που είναι σε πλήρη σύγχυση αυτό το διάστημα, στην αισθηματική τους ζωή. Η νέα σελήνη θα δώσει την καθαρή σκέψη για τις επόμενες κινήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπερδεμένα τα λόγια σας Λέοντες. Ίσως ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν σας, και αυτό σας καθυστερεί.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Μοιραίες συναντήσεις θα υπάρξουν, για την πλειοψηφία των Παρθένων, που έχουν στην πρόθεση τους να λύσουν, πια οριστικά, εκκρεμότητα που τους ενοχλεί.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Οι Ζυγοί που αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν βήματα για να λυθούν παρεξηγήσείς και εντάσεις με το ταίρι τους, θα έχουν νεότερα που θα τους ευχαριστήσουν. Επίσης, αφήστε του τρίτους, εκτός.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Η αφοσίωση των Σκορπιών σε υποθέσεις που ακουμπούν το παρελθόν, δεν θα τους βγάλει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και αν πραγματικά η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται, θα σας παρουσιαστεί.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Ανομολόγητη ακόμη έλξη εσείς οι Τοξότες, βιώνετε, για μια ερωτική ιστορία που όμως σας ταλαιπωρεί. Καλέστε αυτό το άτομο και μιλήστε με ειλικρίνεια, για όλα αυτά που νιώθετε.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότηςtaro-oroskopio-54

Για τους δύσκολους Αιγόκερους, που σκέφτονται τις τους εύκολους τρόπους για επανασύνδεση, θα απογοητεύσουν. Οι αστρολογικές όψεις, δεν βοηθούν μόνο την φαντασία. Απαιτούνται και δράσεις.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τίποτα πια δεν εντυπωσιάζει τους Υδροχόους. Είσαστε κλειδωμένοι και απόλυτοι, στο άτομο μόνο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, μην κλείνετε τα μάτια σας σε καινούργιες προτάσεις.

Οι Ιχθείς, που ήδη βλέπουν κινήσεις επικοινωνίας και επανασύνδεσης από τον άνθρωπο τους, σας είναι εγκρατείς. Δεν υπάρχει λόγος υπερβολής και έκπτωσης των επιθυμιών σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.