Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 2/06 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 02/06

Ζητάτε να ασχοληθούν μαζί σας Κριοί. Αν ξεκινήσετε να κάνετε το ίδιο σίγουρα θα έχετε αυτό που επιθυμείτε, από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις των Ταύρων. Παλιές και νέες αγάπες μπλέκονται, και εσείς καλείστε να αποφασίσετε τι πραγματικά σας αξίζει.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

 

Το γνωστό ‘όλα μαζί’, σίγουρα έχει την αξία του Δίδυμοι, αλλά το πιο πιθανό είναι αυτοί που είναι γύρω σας, να μην σας πολυκαταλαβαίνουν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερω

zodia-taro-45

Όλες τις σχέσεις σας Καρκίνοι θα τις περάσετε από ψιλό κόσκινο. Τίποτα δεν θα περάσει μέσα στο Καλοκαίρι, αν πρώτα δεν έχει εξυγιανθεί.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους Βασιλιάδες, οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη στις 05-06, είναι άκρως δύσκολες καθώς θα πρέπει να κάνουν την διαφορά, και να κρατηθούν μακριά από το παρελθόν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι Παρθένοι θα αισθανθούν από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, να τους πλησιάζουν πρόσωπα από τα παλιά, και να ξαναπροσπαθούν να δημιουργήσουν γέφυρες.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Σχεδόν τίποτα και κανένας δεν σας συγκινεί Ζυγοί. Είσαστε πάνω σε σταυροδρόμια αποφάσεων ζωής, που πρέπει να τα ανακοινώσετε στους εμπλεκόμενους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Το πράσινο φως Σκορπιοί, είναι αναμμένο από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην περιμένετε να σας παρακαλέσει κιόλας. Κάντε και εσείς ένα πρώτο βήμα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Κοιτάξτε γύρω σας Τοξότες. Τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Έτσι και εσείς πρέπει να εξελίξετε την στάση ζωής σας, και να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ζείτε ένα παράλογο όνειρο Αιγόκεροι. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε τις βιαστικές κινήσεις, που το πιο πιθανόν είναι να σας οδηγήσουν σε κλειστές πόρτες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Κάντε την διαφορά Υδροχόοι. Αν τελικά βλέπετε στόματα κλειστά, τολμήστε εσείς και μιλήστε για όλα αυτά που πρέπει άμεσα να διορθωθούν, στην ερωτική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Όλοι οι Ιχθείς είναι σε βαριές σκέψεις, για το μπορούν να αξιοποιήσουν το καλύτερο δυνατόν, το φετινό Καλοκαίρι. Πάντως τις επιστροφές, ξεχάστε τις.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.