Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 28/06 Τρίτη

imerisies-28314-zvdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/06

Οι Κριοί έχουν μπλέξει ως συνήθως, τα οικονομικά με τα ερωτικά σας. Το αποτέλεσμα γνωστό και να το περιμένετε, μέχρι την αρχή του Ιουλίου.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Για τους Ταύρους, που είναι σε σκέψεις για επανένωση, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρουν τις επικοινωνιακές πόρτες ανοιχτές, από τον πρώην σύντροφο τους.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Με την Αφροδίτη να στήνει φλερτ με τον Ερμή, πάνω σας, Δίδυμοι, έχετε πολλά να αναθεωρήσετε για τα γούστα και τις επιλογές σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

Το χιούμορ σας είναι ανύπαρκτο Καρκίνοι. Όμως κάτι πρέπει να κάνετε για να το διευρύνετε, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει, χρειάζεται διπλωματική προσέγγιση.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Είναι ένα απολαυστικό διάστημα για εσάς Λέοντες και αυτό σας κάνει να έχετε συνεχώς τις κεραίες σας τεντωμένες, για νέα ερωτική συντροφιά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα πρέπει να κινηθείτε πιο αποφασιστικά Παρθένοι, αν τελικά θέλετε να τραβήξετε το δύσκολο ενδιαφέρον του ατόμου που σκέφτεστε.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Είσαστε οι Ζυγοί, μεταξύ του Ναι και του Όχι. Μην το συνεχίσετε για πολύ, καθώς το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να χάσετε τα κεκτημένα σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Όλοι οι Σκορπιοί, έχουν πάρει την μεγάλη απόφαση να μείνουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι τους, και μέχρι να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι δηλώσεις σας είναι καυτερές Τοξότες και θα ξεβολέψουν πληθώρα κόσμου. Δεν πειράζει όμως. Έτσι θα ξεχωρίσει και το ποιος σας αξίζει.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Όλοι οι Αιγόκεροι αναμένουν το πράσινο φως, από τον άνθρωπο τους για να κάνουν τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα τους. Λίγη υπομονή ακόμη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα, είναι στο δικό σας το χέρι Υδροχόοι, για το πως θα τα διαχειριστείτε τελικά. Πάντως μην το καθυστερήσετε..
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Ψαράκια ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, δίνει μια καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε το άτομο που σας γοητεύει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.