Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 24/04 Κυριακή

9-logoi-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 24/04

Οι Κριοί θα χρειαστεί να κινητοποιηθούν, άμεσα. Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει και σίγουρα πρέπει εσείς, να ξεκινήσετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη για τα δικά σας.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

 

 

Για τους Ταύρους που έχουν κάνει από την πλευρά τους ότι χρειαζόταν, για να προσκαλέσουν το πρώην ταίρι τους σε διάλογο, τώρα πρέπει να δείξουν εγκράτεια και να περιμένουν
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που μέχρι να ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση ο Ερμής, στις 28/04, δεν θα πρέπει να κάνουν καμία απολύτως επικοινωνιακή κίνηση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Όλοι οι Καρκίνοι, που έχουν απομακρυνθεί πια από τις προβληματικές – συναισθηματικές καταστάσεις, δεν θα πρέπει να γυρίσουν σε καλέσματα του παρελθόντος.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Όλοι οι Λέοντες που έχουν μείνει μόνο με τις ωραίες αναμνήσεις του παρελθόντος, θα πρέπει να μην επιδιώξουν επανένωση. Αυτό θα έρθει προσεχώς …από την άλλη πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Θα πρέπει, οι Παρθένοι, να αρχίσετε να ανοίγετε κουβέντες, με το άτομο που σας ενδιαφέρει ακόμα, μόνο όταν θα έχετε αποφασίσει για τις προτάσεις και τις δράσεις σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Είσαστε μπερδεμένοι οι Ζυγοί. Ο Ανάδρομος Άρης σας κάνει να μπλέκετε το τώρα με το παρελθόν. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Για τους Σκορπιούς που περιμένουν ένα νεύμα από τον πρώην σύντροφο τους, για να ξαναείναι μαζί, ίσως θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Τα αισθηματικά των Τοξοτών, είναι σε προτεραιότητα αυτήν την εποχή. Οι αλλαγές που θα προκύψουν μέχρι τα τέλη του Απριλίου, θα δώσουν ευκαιρίες επαναπροσέγγισης.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Παρθένος

Οι Αιγόκεροι, είναι το μοναδικό ζώδιο των ημερών, που θα έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον έρωτα. Οι μέρες και οι πλανήτες σας ευνοούν για διάλογους.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Είσαστε στην καλύτερη σας φάση Υδροχόοι. Αυτό το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει, θα σας προσφέρει προσεχώς λύσεις και προτάσεις για ένα κοινό μέλλον.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι Ιχθείς που θα κάνουν το επόμενο βήμα, για μια καινούργια γνωριμία, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα την αδικήσουν, καθώς το παρελθόν δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.