Ερωτική Ονειρομαντεία μονοπάτια και δρόμοι

sxeseis-4-simadia-teloys

Ερωτική Ονειρομαντεία μονοπάτια και δρόμοι

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 2016

Ο αποσυμβολισμός των άνω εννοιών, δρόμος, μονοπάτι, διαδρομή, σταυροδρόμι, συμβολίζουν τις μελλοντικές επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε προσεχώς στην ζωή μας. Γενικότερα, αναφέρεται σαν ένα καλό σημάδι, που ενεργοποιεί σταματημένες καταστάσεις και οδηγεί στην δράση μέσα από στοχασμό και ωριμότητα

Εάν δείτε ότι η οδός πάνω στην οποία βαδίζετε είναι σκοτεινή, άγνωστη, στενή και ανηφορική, ίσως να υπάρχει και το αίσθημα του φόβου, πιθανόν να έχετε κάποιες μικρές – προσωρινές καθυστερήσεις που θα σας απογοητεύσουν.

zodia-taro-45

Αυτό σε αισθηματική μετάφραση… δηλώνει αργοπορία σε ολοκλήρωση γάμου, αναποφάσιστα ταίρια, και ίσως και ιστορίες του παρελθόντος, που κανείς ακόμα δεν δύναται να ακουμπήσει.

Πολλές φορές υπάρχει και οι εμπλοκή των τρίτων ανθρώπων, που ηθελημένα να βάζουν τρικλοποδιές στις εξελίξεις. Για τα οικονομικά – επιχειρησιακά, κάποια έκτακτα έξοδα θα προκύψουν, που είναι όμως διαχειρήσιμα και ξεπεράσιμα.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ανοιχτοί δρόμοι στην φύση, υποδηλώνουν ότι ο στόχος σας θα έχει αρκετές ευκολίες και θετική υποδοχή στην ολοκλήρωση του. Αν αυτό είναι αναμονή για νέο έρωτα, ο χρόνος της εμφάνισης του είναι ελάχιστος, και όχι πάνω από δύο Πανσελήνους. Σε εργασιακό επίπεδο, φανερώσει την προαγωγή, ή και την εύρεση νέας και ποιοτικής θέσης.

Μονοπάτια με εμπόδια, σκοτεινό και άγνωστο μέρος φανερώνουν την εσώτερη αναποφαστικότητα που υπάρχει σε εσάς. Η μελέτη και ο σωστότερος προγραμματισμός των σκοπών είναι κάτι που επιβάλλεται. Περίοδος που δεν θα πρέπει να υπάρξουν ανοίγματα – επεκτάσεις σε δουλειές και επενδύσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μονοπάτι σε αδιέξοδο – γκρεμό ή τέρμα, απεικονίζει ότι όλο το εγχείρημα ( συναισθηματικό – οικονομικό ) που προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας, αυτό το διάστημα ίσως και να μην ευοδώσει άμεσα.

Αν βρεθείτε σε διχάλα ή σταυροδρόμι, σας περιμένει μια περίοδος με πολλές εναλλακτικές και διλήμματα, που ζητούν την δράση σας. Άνθρωποι και καταστάσεις θα σας ζητήσουν την πρακτική και ηθική σας στήριξη…ίσως και όχι με τόση ειλικρίνεια.

Αν στο δρόμο που περπατάτε συναντήσετε πρόσωπο από το παρελθόν σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό, να σας συμβεί και στην πραγματικότητα, είτε τυχαία είτε ηθελημένα από το εν λόγω άτομο. Άγνωστα πρόσωπα στο διάβα σας, φανερώνουν την μοναχική ζωή που κάνετε αυτήν την εποχή.

Επίσης αντάμωμα με ζώα, ή νερό, παιδί μικρό, ή κάποιο άλλο ων, είναι γρήγορες και χαρούμενες ειδήσεις σε όλους τους τομείς.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ