Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.08 Τετάρτη

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.08 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές αποκαλύψεις
2) Τρίτο πρόσωπο
3) Επικοινωνίες από το παρελθόν

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Επί του παρόντος, κρατάτε το στόμα σας κλειστό. Δεν έχει φτάσει θεωρείτε, η κατάλληλη ώρα για να μιλήσετε για τα δικά σας θέματα, στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Καρκίνος: Μην έχετε τόσο μεγάλη αγωνία για τον άνθρωπο σας και τις δικές του υποχρεώσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα το διαχειριστεί σωστά.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις σας είναι θλιβερές για το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να το αποβάλλετε… από την καθημερινότητα σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε αρκετές προτάσεις, από νέα άτομα, για να κάνετε κάτι περισσότερο από μια φιλία. Αν είστε μόνοι, κάντε το επόμενο βήμα και με προσοχή.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε σπάσει το ρεκόρ μοναξιάς. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν σας χαλάει την ψυχολογία. Από Φθινόπωρο κάτι καλύτερο σας περιμένει.

ζωδια – Λέων: Αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε προβληματικές και ψεύτικες συμπεριφορές μέσα στην σχέση σας, ίσως και να έχετε κάνει κάποιο λάθος στην συμπεριφορά του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, τα έχετε σίγουρα μετανιώσει. Κάντε την προσπάθεια σας, για να προβείτε σε διορθώσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και μυστήρια για το σκοτεινό παρελθόν του ανθρώπου σας. Μερικές ερωτήσεις θα σας φώτιζαν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε κλεισμένοι μέσα σε σκέψεις και εικόνες από το παρελθόν σας. Αυτό θα αλλάξει άμεσα, με την έλευση νέου ατόμου τις ερχόμενες ημέρες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Όλα έχουν μια λογική εξήγηση. Αυτήν θα σας την δώσει ο άνθρωπος σας που έχει σκοπό να κάνει, μεγάλες αλλαγές μέσα στον Σεπτέμβριο.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς να κάνετε αυτό που θέλετε αλλά χωρίς να ταλαιπωρείτε κανέναν. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Το χρήμα θα σας υποστηρίξει.

ζωδια – Ιχθύς: Επιθυμείτε μέσα στον Σεπτέμβριο να κάνετε κάποιες αλλαγές, στην σχέση και στην εργασία σας. Συζητήστε το πρώτα με τον άνθρωπο σας.

zwdia