Ζωδιακή Pyramid. Ερωτικές Προσωπικές Προβλέψεις

Ζωδιακή Pyramid. Ερωτικές Προσωπικές Προβλέψεις

Μια Αιγυπτιακή τράπουλα, η ‘PYRAMID’, δημιουργημένη από τους αυλικούς του Φαραώ, που περάστηκε στην Ευρώπη μέσα από τους Μάντεις που ταξίδευαν προσκεκλημένοι, μεγάλων Βασιλέων. Απαντά, σε όλες τις ερωτήσεις αισθηματικού – οικονομικού περιεχομένου, ακόμη και για το απώτερο μέλλον.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΦΑΡΑΩ
Αυτές τις ημέρες, θα έχετε ειδήσεις από το παρελθόν σας, που θα σας βάλουν σε σκέψεις, για το ποιον και τι τελικά θέλετε. Αυτό μπορεί και να ανοίξει τις πόρτες σε επανασυνδέσεις και σταθεροποίηση συναισθημάτων. Επίσης, νέοι έρωτες θα καταφτάσουν, σε εργένηδες και μόνους, που θα μεταμορφωθούν γρήγορα σε σταθερές σχέσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ
Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει αυτός ο καινούργιος άνθρωπος, από την καρδιά σας. Το μόνο που αντιλαμβάνεστε, είναι οι εμφανίσεις και οι ξαφνικές του εξαφανίσεις. Σίγουρα υπάρχουν μυστικά του, που ακόμη δεν σας έχει αποκαλύψει. Μέχρι τότε, ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που έχουν τάσεις ανόδου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Δίδυμοι: ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ
Έχετε εστιάσει, σε έναν καινούργιο άνθρωπο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Κάτω από τον συγκεκριμένο αστρολογικό ουρανό, ίσως και όλο αυτό, να τρέξει σύντομα προς την κατεύθυνση της σχέσης. Στο ίδιο θετικό κλίμα θα κινηθούν, και τα ζευγάρια, που πιθανόν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, να κάνουν και κάτι γύρω από δεσμεύσεις.

Καρκίνος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Είσαστε μέσα σε μια ανυπομονησία. Δεν λαμβάνετε κανένα στοιχείο από τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έχετε συζητήσει και πει, και που πρέπει άμεσα να γίνουν. Ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να κάνετε και από την δική σας πλευρά, κάτι. Ο εγωισμός και το πείσμα δεν οδηγούν πουθενά.

Λέων: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
Αν υπάρχουν αυτήν την εποχή, παράλληλες διαδρομές, με κάποιον ήδη δεσμευμένο άνθρωπο, το πιο πιθανόν είναι να δεχτείτε πιέσεις για αλλαγές. Αυτή η λεπτή ισορροπία που κρατάτε, κάποιον –ους αδικεί. Το σύμπαν σας ευνοεί, για να τολμήσετε… πάντα με μέτρο και ωριμότητα.

Παρθένος: ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ
Δεν έχετε σκοπό να συνθηκολογήσετε με την μετριότητα. Αν τελικά αυτό που ζητάτε από την σχέση και τον άνθρωπο σας, δεν μπορεί μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να γίνει, τότε και εσείς θα πρέπει να δράσετε. Το σύμπαν και η καλή σας τύχη, σας υποστηρίζουν και σας ανοίγουν σταθερούς δρόμους αποφάσεων.

Ζυγός: Η ΒΙΒΛΟΣ
Είσαστε καταπιασμένοι με πολλά θέματα και υποχρεώσεις, και κάπου άθελα σας, έχετε βάλει στο περιθώριο την προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι πιθανόν να επισύρει, ζήλιες και εντάσεις. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, κάποια καλά ακούσματα από το παρελθόν, θα τους προκύψουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: ΤΑ 12 ΑΣΤΡΑ
Είσαστε από τον άνθρωπο σας, σε μια παρατεταμένη αναμονή και αγωνία. Αυτό είναι και κάτι που δεν το ζείτε για πρώτη φορά, σίγουρα όμως τελευταία… και το ξέρει. Αυτόν τον μήνα, είναι μόνο δική σας η απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας. Είτε μαζί και καλά… είτε ο καθείς… τον διαφορετικό δρόμο του!

Τοξότης: ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ
Είσαστε πραγματικά πελαγωμένοι με όλα αυτά τα πολλά και διαφορετικά θέματα, που καλείστε να διαχειριστείτε μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο άνθρωπος σας, δεν δείχνει να σας αφήνει το χέρι, άρα έχετε ήδη έναν πολύτιμο σύμμαχο κοντά σας. Οικονομικές ευκολίες, σας υποστηρίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Αιγόκερως: ΣΤΑΧΥΑ ΚΑΙ ΘΕΡΟΣ
Η ματιά σας, έχει θυμό, για όλα αυτά που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, και τελικά δεν παίρνετε κάτι αντίστοιχο από αυτόν. Οι μέρες με τον ήλιο πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας υποστηρίζουν για συζητήσεις και τελικές αποφάσεις. Νέα καλά που περιμένετε από τον εργασιακό σας χώρο, έρχονται.

Υδροχόος: Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ
Να είστε υπομονετικοί. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που θα έχει λήξει και η έντονη επήρεια της αυριανής πανσελήνου, θα μπορέσετε να έχετε μια πιο καθαρή – σφαιρική άποψη για την σχέση σας. Αυτοί που διατηρούν διπλές καταστάσεις καλό θα ήταν, να μην είναι ιδιαίτερα χαλαροί αυτές τις ημέρες.

Ιχθείς: ΕΡΗΜΟΣ
Δεν ξέρετε και εσείς τι να κάνετε και τι να πείτε… σε αυτά που συμβαίνουν, στην προσωπική σας ζωή. Από την μια ο παρόντας σύντροφος σας, έχει την διάθεση για να πάτε τον δεσμό σας, ίσως και σε ένα πιο δεσμευτικό – επίσημο βήμα, και από την άλλη, κάποιες ειδήσεις, που πλησιάζουν από το παρελθόν σας.