Ζωδια Τα Μυστικα του Σεπτεμβριου 2016

zwdia-ilios-karkinos-21-6

ζωδια Σεπτεμβριος 2016

Μια Ηλιακή και μια Σεληνιακή έκλειψη, η είσοδος του Δία στο Ζυγό και το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Άρη, ενώ η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι σε πλήρη εξέλιξη: ο Σεπτέμβριος του 2016 φαίνεται να είναι ένας μήνας σημαντικών γεγονότων, απρόσμενων συμβάντων και σημαντικών αλλαγών.

Η έξοδος του Δία από την Παρθένο, στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 είναι κάτι καλό από τη μία πλευρά, επειδή με αυτό τον τρόπο το Τ-τετράγωνο του Δία- Κρόνου- Ποσειδώνα σπάει, το οποίο μας δημιουργούσε τόσα πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δημιουργώντας πολλή αστάθεια και βγάζοντας όλα τα είδη των σκουπιδιών στην επιφάνεια.

 

Από την άλλη πλευρά, η άφιξη του Δία στο Ζυγό οδηγεί αυτόματα στο σχηματισμό ενός άλλου T-τετραγώνου: με τους Δία- Ουρανό- Πλούτωνα. Αλλά αυτό, ενώ εξακολουθεί να έχει βίαιες τάσεις, θα είναι πιο σαφές, πιο άμεσο, πιο αποφασιστικό. Θα μπορούσε επίσης να είναι πιο ενθαρρυντικό, ακόμη και αν αυτό προκαλεί σοκ.

zodia-taro-45

Η διέλευση του Δία μέσω του Ζυγού έχει άλλο ένα πλεονέκτημα: δημιουργεί μια πολύ αρμονική σχέση ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, ένα εξάγωνο με αμοιβαία υποδοχή (ο Δίας στον Ζυγό είναι στην έξαρση του Κρόνου και ο Κρόνος στον Τοξότη, στην οικεία του Δία).

zwdia-66

Στην παραδοσιακή αστρολογία, οι αρμονικές όψεις του Δία με τον Κρόνο θεωρούνται εποικοδομητικές, κομιστές της οργάνωσης και της ευημερίας, σε γενική και ατομική κλίμακα. Είναι μια σημαντική αλλαγή της τάξης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι όσο ο Δίας ήταν στην Παρθένο (Αύγουστος 2015 – Σεπτέμβριος 2016), ο Δίας ήταν σε τετράγωνο με τον Κρόνο και το αποτέλεσμα ήταν το μεγάλο χάος των πραγμάτων, στολισμένο με ασυνεχείς και αντιφατικές ενέργειες .

Αλλά για τώρα, η έκλειψη του Ηλίου την 1η Σεπτεμβρίου 2016, που σχηματίζεται στις 9° 21′ στην Παρθένο, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, θα μπορούσε να μας μοιράσει μια ακόμη ανθεκτική δόση στρες, απόσπασης της προσοχής και σύγχυσης, αν όχι και κάτι χειρότερο. Και η έκλειψη της Σελήνης στις 16 του Σεπτεμβρίου 2016 φαίνεται να έχει παρόμοιες τάσεις.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Έτσι, ακόμα κι αν προμηνύει νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα, ο Σεπτέμβριος του 2016 θα μπορούσε να μας προσφέρει αρκετή ταλαιπωρία. Η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει και θα γίνει πολύ πιο χαλαρή προς το τέλος του μήνα, όταν ο Άρης αφήνει τελικά το Τοξότη, περνώντας από το τμήμα του χάρτη (μέσω του Σκορπιού και του Τοξότη) που περιπλανιόταν για πολύ χρόνο και με πολλές ζημιές από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2016.

Η τελευταία Δεκανός του Σεπτέμβρη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φάσης: Στις 22 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, στις 26 είναι η σειρά του Πλούτωνα να επιστρέψει στην ορθή του κίνηση και στις 27 ο Άρης τελειώνει επιτέλους τον ανάδρομο κύκλο του και μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου και αισθάνεται πολύ άνετα, επειδή είναι το ζώδιο της εξύψωσης του. Αλλά μέχρι τότε, μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα μπροστά μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia