Η ερωτική τύχη θα χτυπήσει την πόρτα όλων των ζωδίων

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Η ερωτική τύχη θα χτυπήσει την πόρτα όλων των ζωδίων.

Πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, που ο Ήλιος θα συγκατοικήσει με τον Δία και την Αφροδίτη, θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές, στην καθημερινότητα όλου του ζωδιακού κόσμου.

Ένα καταπληκτικό αστρολογικό διάστημα, που θα στρώσει τα κόκκινα χαλιά για να ολοκληρωθούν ή να ενάρξουν καταστάσεις, που θα αφήσουν το στίγμα τους, για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους.

Η ερωτική Τύχη λοιπόν για όλους:

zodia-taro-45

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Κριοί και οι Λέοντες, θα δεχτούν εκπλήξεις και απρόσμενες επιστροφές, από το πρόσφατο παρελθόν τους, είτε αυτό αφορά οικονομικά που θα τους δικαιώσουν, είτε παλιές αγάπες, που έρχονται με νέα αισθηματικά δώρα.

Εσείς οι Δίδυμοι που τα έχετε όλα μη δεδομένα, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τα λόγια αγάπης … επιτέλους που θα έρθουν από αυτόν, που τόσο καιρό… είτε σας το “παίζει” δύσκολος… ή είχε χαθεί. Λίγη υπομονή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Ιχθείς, με τόσα δύσκολα … που έχετε υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να πάρετε το Νόμπελ υπομονής. Από την νέα εβδομάδα, όλα έρχονται σύμφωνα με τα όνειρα και τις πρακτικές σας επιδιώξεις.

Κρατήστε την ανάσα σας εσείς οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Ότι είχατε ευχηθεί και ζητήσει, το σύμπαν στο 1ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου … θα σας το φέρει μπροστά σας. Ακόμη και τα επικοινωνιακά προβλήματα που είχατε με τον σύντροφο σας, θα λυθούν μόνιμα.

Αν δεν σταματήσετε εσείς οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, την υπερβολή με την εργασία και τα οικονομικά σας, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε ισορροπία στα αισθηματικά σας θέματα. Όλο το βάρος έχει πέσει σε μια πλευρά … και κάποιος έχει αδικηθεί.

Ακούστε Ταύροι και Υδροχόοι …. και δείτε πιο καθαρά αυτά που συχνά – πυκνά σας συζητά ο άνθρωπος σας. Μέσα στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες, θα υπάρξουν κάθετες αποφάσεις, που θα μιλούν ή για παραπάνω βήματα ή οριστικό πια χωρισμό. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς πείτε μόνο την αλήθεια σας.

Παρθένοι και Ζυγοί, έχουν τον πρώτο λόγο … αλλά και τον τελευταίο για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν σε συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις. Είσαστε οι ευνοημένοι του σύμπαντος, που σίγουρα θα δείτε άμεσα, την ζωή σας, να ανανεώνεται και να προχωρά πιο κάτω.

zwdia-fotia