Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων 25 Νοεμβριου

 

Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων 25 Νοεμβριου 

Η πληροφόρηση και η φαντασία θολωνουν  καθώς κάνει την εμφάνιση της η Πανσέληνος του Νοέμβρη

Η αυθεντικότητα μας πρόκειται να δοκιμαστεί από την δυαδική Πανσέληνο του Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων , στις 25 Νοεμβρίου 2015. Για να μπορέσουμε να παραμείνουμε συντονισμένοι με τις συνεχώς εισερχόμενες πληροφορίες ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουμε κάποια βασικά μας πιστεύω το διάστημα αυτό.

Όσο η Σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο των Διδύμων θα είμαστε διανοητικά ενεργοί. Την στιγμή όμως που θα δημιουργήσει αντιθέσεις με τον εξουσιαστικό Κρόνο, τον Ήλιο, και τον επικοινωνιακό Ερμή , με επιπλέον την δημιουργία όψης τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα μείγμα από απότομες αλλαγές στην διάθεση, με αντιφατικές εμπειρίες και με αντικρουόμενες σκέψεις…. Το δώρο που μας φέρνει η εν λόγω Πανσέληνος στους Διδύμους είναι η δυνατότητα να συνδυάσουμε την εγκόσμια ζωή μας με την μη συνειδητή δύναμη -η οποία είναι αδρανής μέσα στον κόσμο των φαντασιώσεων μας.

zodia-taro-45

Πανσεληνος  κριός

Το να φέρεστε καλά στον εαυτό σας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να είστε εντελώς και υπέρτατα επιεικής μαζί του. Η παιχνιδιάρα Πανσέληνος στους Διδύμους ενεργοποιεί τον 3ο οίκο σας-τον οίκο της επικοινωνίας, ωθώντας σας να εμπλέξετε και άλλα άτομα στις σκανταλιές που ήδη κάνετε.

Δυστυχώς η πραγματικότητα σας εμπεριέχει αρκετές προκαταλήψεις , με αποτέλεσμα να βλέπετε το μέρος της αλήθειας που θέλετε εσείς και όχι αυτό που πραγματικά υπάρχει. Παρόλα αυτα, εσείς συνεχίζετε να καθοδηγείτε τους άλλους σύμφωνα με όσα γνωρίζετε, ακόμα και αν τα γεγονότα που θέτετε ως αποδείξεις για να τους πείσετε δεν είναι εκατό τοις εκατό αληθινά, είναι μάλλον κάπως κομμενα και ραμμένα πάνω σας. Ομως οπως λεει και το ρητό  : “ο δρόμος της υπερβολής οδηγεί στο παλάτι της σοφίας”.

zwdia-tarw-zodia-19

Πανσεληνος ταύρος

Κατά την διάρκεια που η πνευματώδης Πανσέληνος των Διδύμων θα πλημμυρίζει τον 2ο οίκο σας- της αυτοεκτίμησης, θα αισθανθείτε έντονα ζαλισμένοι από όλα τα λαμπερά φώτα και τις λαμπρές ιδέες που θα σας περιτριγυρίζουν. Το ότι θα αναγνωρίσετε την αξία των απόψεων των άλλων ανθρώπων , δεν σημαίνει ότι αφήνετε τις δικές σας να απειληθούν. Έτσι και αλλιώς επειδή θα τα πηγαίνετε καλά με το πλήθος, δεν σημαίνει ότι αρνείστε τα δικά σας συναισθήματα. Αφήστε όλα τα κανάλια επικοινωνίας αυτά ανοιχτά, και να είστε σίγουροι πως έχετε να μάθετε αρκετά μέσα από αυτή την διαδικασία για εσάς τους ίδιους ως αποτέλεσμα. Άλλωστε η έμπνευση πάντα έρχεται από τις πιο απροσδόκητες πηγές.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

Πανσεληνος  δίδυμοι

Μπορείτε να αισθανθείτε πλήρως την κοσμική έλξη των συναισθημάτων σας , όμως το να μεταμορφώσετε τα συναισθήματα σας αυτά αυτομάτως σε πράξεις είναι κάτι το αδύνατο. Η Πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο σας και αντιτίθεται ευθέως στον βλοσυρό Κρόνο, στον 7ο οίκο του ζωδίου σας που σχετίζεται με τους άλλους. Γεγονός που μεγεθύνει την ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Βοηθά το να ξέρετε εκ των προτέρων πως αν δώσετε ιδιαίτερη βάση στις συνεχόμενες μεταβολές της διάθεσης σας , θα χάσετε την προσωπική σας προοπτική και άποψη περί διαφόρων ζητημάτων της ζωής σας. Για αυτό καλύτερα να περιμένετε να καταλαγιάσει πρώτα αυτή η καταιγίδα και έπειτα να καταφύγετε στα όποια δραστικά μέτρα θελήσετε να λάβετε. Κάτι που ίσως δείχνει απίστευτα κρίσιμο την στιγμή αυτή, ίσως τελικά λίγο αργότερα αποδειχθεί πως ήταν απλά ένα καπρίτσιο σας και τίποτα περισσότερο.

 

Πανσεληνος  καρκίνος

Οι τρέχουσες συναισθηματικές παλίρροιες πιθανότατα να σας σέρνουν από την μια μεριά στην άλλη μέσα σε μια θάλασσα αλλαγών, με αποτέλεσμα να έχετε μέσα σας μια έντονη αναταραχή- ακόμα και αν αυτή δεν είναι φανερη στα μάτια των ατόμων που στέκονται ακόμα και δίπλα σας. Είστε σαν το χαμαιλέοντα καθώς απορροφάτε όλη την ενέργεια που στέλνει προς εσάς η ανακλαστική Πανσέληνος των Διδύμων, η οποία μάλιστα στέκει πάνω από τον 12ο σας οίκο της αφάνειας. Αντί λοιπόν του να κρύβετε τα έντονα αυτά όνειρα σας από την κοινή θέα, καλύτερο θα ήταν να πείτε σε κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης σας τι πραγματικά νιώθετε και σας συμβαίνει. Το να είναι κανείς ευάλωτος μπορεί αρχικά να είναι μια αρκετά τρομακτική εμπειρία, όμως με το να πάρετε αυτό το ρίσκο θα οδηγηθείτε σε μία απίστευτη εμπειρία προσφοράς, ενώ παράλληλα θα πυροδοτήσετε και την έναρξη της προσωπικής σας πνευματικής φώτισης.

zwdia-zodia-33

Πανσεληνος  λέων

Δεν γίνεται να είστε τα πάντα για τους πάντες ακόμα και αν το προσπαθήσετε χρησιμοποιώντας όλες σας τις δυνάμεις. Η Πανσέληνος στους Διδύμους φωτίζει τον 11ο οίκο της κοινωνικής σας δικτύωσης, πυροδοτώντας την τάση σας να είστε αρεστοί και να σας θαυμάζουν οι πάντες. Δυστυχώς αν αφήσετε κατά μέρος τις προσωπικές σας ευθύνες, τότε θα εμπλακείτε πάρα πολύ νωρίς χρονικά και πάρα πολύ γρήγορα επίσης με τα ζητήματα των άλλων. Καλύτερα λοιπόν να υποχωρήσετε από το πλήθος και την όλη κατάσταση έτσι και δείτε ότι τελικά βρίσκεστε στα βαθιά. Οργανώστε την έξοδο σας άμεσα, όμως προσέξετε το χρονοδιάγραμμα της πράξης σας αυτής, καθώς δεν θέλετε να κάνετε κάτι που θα χαλάσει συνολικά το κοινωνικό αυτό πάρτι.

 

Πανσεληνος  παρθένος

Η πολυπλοκότητα αρκετών εργασιακών πλάνων έχουν κάνει το στομάχι σας δεμένο κόμπο. Ελπίζετε πως τα δυναμικά των ενεργειών θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους επίπεδα μιας και είστε στρεσαρισμένοι σε πάρα πολλές κατευθύνσεις και ήδη έχετε ξεπεράσει τα όρια σας. Θέλετε την παλιά σας ζωή πίσω, όμως αυτό δεν πρόκειται δυστυχώς να συμβεί και τόσο γρήγορα. Ιδίως με την περίεργη Πανσέληνο των Διδύμων να “χτυπάει” τον 10ο οίκο της Καριέρας. Οργανώστε λοιπόν την κάθε ημέρα σας , κάνοντας τις όποιες αναγκαίες προσαρμογές απαιτεί η διατήρηση της ομόνοιας γύρω σας αυτό το διάστημα, όμως αργότερα μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από ότι σας αντιστοιχεί για αυτή σας την θυσία

zwdia-fotia

Πανσεληνος  ζυγός

Το να μοιράζεστε τις φιλοδοξίες σας με τους φίλους σας είναι μια ευχάριστη ανάμνηση από το παρελθόν καθώς η Πανσέληνος των Διδύμων, φωτίζει τον 9ο οίκο , των μακρινών αποστάσεων. Παρά το γεγονός ότι τα συναισθήματα σας δεν είναι καθόλου συνεπή αυτό το διάστημα, όσο αφορά την υλοποίηση των προσωπικών σας πλάνων, παραμένετε πεισματικά ευλαβείς στον δρόμο πραγματοποίησης των στόχων που έχετε χαράξει. Λάβετε υπόψη πως τώρα δεν είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, όμως είναι η στιγμή που έχετε την δυνατότητα να κάνετε όνειρα και να σκέφτεστε τα όποια ιδανικά σενάρια μπορεί να υπάρξουν ώστε να επεκταθείτε επιτυχημένα στο εγγύς μέλλον σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

Πανσεληνος  σκορπιός

Το μυαλό σας βρίσκετε σε τέτοια υπέρ κινητικότητα με τις τόσες σκέψεις που κουβαλάτε που δεν μπορείτε να διακρίνετε τις χρήσιμες από τις μη χρήσιμες σκέψεις σας. Είναι λες και πρέπει να σκεφτείτε κάθε μία πιθανή πορεία που μπορεί να έχει , η κάθε μια ξεχωριστά διαπροσωπική σας σχέση. Η φιλική προς εσάς Πανσέληνος των Διδύμων λάμπει πάνω από τον 8ο οίκο της οικειότητας, και σας προμηθεύει με την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεστε ώστε να αξιοποιήσετε σωστά κάθε σχέση που έχετε είτε αυτή ταιριάζει είτε όχι με τα δικά σας προσωπικά όνειρα. Μην προσπαθήσετε να μανατζάρετε ούτε στο ελάχιστο την ροή των γεγονότων, διότι είναι εκτός της δύναμης μας και επειδή τελικά το αποτέλεσμα αυτής της πράξης θα επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Εδώ , ένα ελαφρύ άγγιγμα θα σας επιφέρει την λύση , σε αντίθεση με μια βαριά χειραγώγηση. Οπότε απλά αφήστε την ροή των πραγμάτων να σας οδηγήσει ομαλά στην επίλυση των πάντων.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πανσεληνος  τοξότης

Η υπομονή σας οδηγείτε στα όρια της, μιας και τόσο οι φίλοι σας όσο και οι συνάδελφοι σας αλλάζουν την άποψη τους μέσα σε χρονικό πλαίσιο μερικών δευτερολέπτων. Και με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Διδύμων να ταράζει τον 7ο οίκο σας , τον οίκο των άλλων, σας είναι αδύνατον να συμβαδίσετε με όλη αυτή την κατάσταση και το δράμα που εμπεριέχει. Δυστυχώς είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι ως προς την ύπαρξη του χάους δίπλα σας, και υπάρχει τελικά περίπτωση η προσπάθεια σας να θέσετε αν όχι τα πάντα τουλάχιστον κάποια ζητήματα σε τάξη, να χάσετε πολύτιμη ώρα από τις δικές σας ευθύνες και ιδίως στον τομέα της εργασίας σας. Μην όμως απομονώσετε εντελώς και τον εαυτό σας, αφήνοντας απέξω άτομα ,τα οποία μπορούν να επωφεληθούν στο έπακρο από τις δικές σας συμβουλές. Ειρωνικό είναι τέλος και το γεγονός πως βοηθώντας κάποια άτομα, τελικά θα βοηθηθείτε εσείς οι ίδιοι , λόγω της πληροφόρησης που θα λάβετε πάνω σε ένα τρομερά σημαντικό για εσάς θέμα. Απλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να ακούτε ακριβώς όσο μιλάτε.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτης αιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

Πανσεληνος  αιγόκερως

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές στον τομέα της εργασία σας που είναι αδύνατον να χαράξετε και να υιοθετήσετε μία λογική και ευαίσθητη μέθοδο υλοποίησης των έργων αυτών. Οι συνεργάτες σας πιθανότατα να ζητήσουν κάποια πράγματα την ώρα που εσείς θα διευθύνετε τις καταστάσεις, είτε χρησιμοποιώντας την ευθύ οδό της αμεσότητας του λόγου τους, είτε απλά με το να τα υπονοούν, όμως η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορέσετε τελικά να κατανοήσετε τι ακριβώς ζητάνε από εσάς. Η διάσπαρτη παρουσία της Πανσελήνου των Διδύμων στον 6ο οίκο των λεπτομερειών, θα κάνει την όλη κατάσταση ακόμα χειρότερη, όμως δεν πρόκειται επίσης να επιλύσετε και κανένα από τα ζητήματα σας, με το να φύγετε από το τοπίο της δράσης. Το να κάνετε ένα δοκιμαστικό πρώτο βήμα θα σας είναι ευκολότερο μόλις αποδεχτείτε (πρωτίστως στον εαυτό σας) ότι δεν γνωρίζετε από που να ξεκινήσετε και τι ακριβώς να κάνετε. Η αλήθεια αυτή θα σας απελευθερώσει από την όποια ένταση έχει δημιουργηθεί μέσα σας, και θα ηρεμήσει το μυαλό σας.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πανσεληνος  υδροχόος

Γενικά σας αρέσει η έξαψη που νιώθετε όταν βρίσκεστε σε πνευματική επαγρύπνηση , όμως όταν συμβαίνουν πάρα πολλά και διαφορετικά σκηνικά ταυτόχρονα στην ζωή σας, τότε πραγματικά τρομάζετε. Η ιδιότροπη Πανσέληνος των Διδύμων που φωτίζει τον 5ο οίκο του αυθορμητισμού σας, σας κατευθύνει περισσότερο προς τις ενστικτώδη λήψη των αποφάσεων, όμως εσείς θεωρείτε ότι το να πράξετε αποκλειστικά βασιζόμενοι στον αυθορμητισμό σας , είναι μια όχι και τόσο παραγωγική μέθοδος. Για αυτό και γκρινιάζετε ζητώντας να γυρίσει και πάλι η σταθερότητα στην καθημερινότητα σας ώστε να μπορέσετε να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Δυστυχώς κάτι τέτοιο θα αργήσει να συμβεί. Να θυμάστε πως η προσωρινή έλλειψη αποτελεσματικότητας δεν σημαίνει ότι κάνετε κάτι λάθος. Επομένως μην υποβαθμίζετε το ίδιο σας το εγώ: όλες αυτές οι αυθόρμητες αποφάσεις θα δείτε ότι λίγε ημέρες αργότερα θα βγάζουν απόλυτο νόημα.

 

Πανσεληνος  ιχθείς

Το να επιλέξετε να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες , είναι και αυτός ένα τρόπος να δείξετε την δέσμευση σας απέναντι στους συνεργάτες σας. Όμως η περίεργη Πανσέληνος των Διδύμων που ενεργοποιείτε πάνω από τον 4ο οίκο , τον οίκο της θεμελίωσης, θα αντανακλά όλο της το φως πάνω στον προσωπικό σας κόσμο. Δεν σας αρέσει η πίεση του να πρέπει να έχετε υπό έλεγχο εξωτερικά γεγονότα, πέρα από εσάς, την στιγμή που ο εσωτερικός κόσμος σας φωνάζει συνεχώς το όνομα σας. Ίσως τελικά για εσάς προσωπικά να είναι καλύτερα απλά να αφεθείτε στον κόσμο της φαντασίας σας. Μερικές φορές η σπουδαιότερη διαύγεια έρχεται από το εσώτερο εαυτό μας.

zwdia-agnh