αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/01 Δευτέρα

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 16/01 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έναν νέο τρόπο σήμερα. Βασιστείτε στην δημιουργικότητά σας για να κάνετε το στόμα σας να δουλέψει. Η ευκολία της συζήτησης για τα συναισθήματά σας θα εκπλήξει και εσάς και το ταίρι σας.

ζωδια Ταύρος
Παλεύετε με χαμηλά επίπεδα υπομονής σήμερα, οπότε προσπαθήστε να κοπάσετε τις γκρίνιες αν εκνευριστείτε πολύ με το ταίρι σας. Τα πράγματα θα επιστρέψουν λογικά στο φυσιολογικό από αύριο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Πείτε στο ταίρι σας πώς αισθάνεστε. Θα εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα με ευκολία και η ειλικρίνεια σας θα ανοίξει την επικοινωνία με νέους τρόπους. Μοιραστείτε τις καλές σας ειδήσεις και την εκθαμβωτική σας ενέργεια, επίσης.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Ανακατέψτε τα πράγματα με κάποιο τρόπο, επειδή η ενέργειά σας είναι τέλεια γι’ αυτό. Θα βρείτε κάτι ωραίο και τρελό να κάνετε με το ταίρι σας και πιθανότατα θα σας ακολουθήσουν σαν πρόβατα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λέων
Εκμεταλλευτείτε τώρα την ευκαιρία να κάνετε ένα τσεκ στην κατάσταση της σχέσης σας. Θα έχετε και οι δύο αρκετή ηρεμία και εκφραστικότητα για να μιλήσετε ειλικρινά ο ένας με τον άλλο.

ζωδια Παρθένος
Θα κάνετε αυτά που πρέπει να κάνετε, ακόμη και αν δεν αρέσει στο ταίρι σας. Η ανεξαρτησία σας θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν τσακωμό. Εάν δεν συζητήσετε την ένταση τώρα, η εχθρότητα μπορεί να αυξηθεί αργότερα και στη συνέχεια θα πρέπει να προσέξετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Είναι μια καλή στιγμή για να καθίσετε και να σκεφτείτε τα πράγματα με ή χωρίς το ταίρι σας. Αν κάτι σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό προσπαθήστε να το επεξεργαστείτε και στη συνέχεια παρουσιάστε στα μέρη που εμπλέκονται.

ζωδια Σκορπιός
Τώρα είναι η ώρα να βρείτε έναν τρόπο να επιβραδύνετε, όταν εσείς και το ταίρι σας μιλάτε, δουλεύετε ή απλά χαλαρώνετε. Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να λύσετε το κάθε πρόβλημα.

ζωδια Τοξότης
Μιλήστε με το ταίρι σας και δείτε τι συμβαίνει. Υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν το γνωρίζετε. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως στο χέρι σας – αυτή είναι η καλή είδηση. Αν τα μάτια σας είναι ανοιχτά, η λύση βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Ούτε εσείς, ούτε το ταίρι σας θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε πολλά σήμερα, οπότε μην λάβετετην έλλειψη συγκέντρωσης ως σημάδι ρουτίνας. Το αντίθετο μάλιστα, ίσως είναι ευκολότερο να δοκιμάσετε νέα πράγματα μαζί.

ζωδια Υδροχόος
Θα βιώσετε μια νέα έκρηξη θετικών συναισθημάτων, καθώς το ταίρι σας θα πει ή θα κάνει κάτι υπέροχο. Πείτε το τους με τον πιο άμεσο τρόπο –η καλή σας ενέργεια θα κάνει τη ζωή πιο γλυκιά.

ζωδια Ιχθύες
Είστε σε διάθεση να κρυφτείτε από τον κόσμο και δεν θα σας πείραζε αν είχατε και λίγη παρέα. Αν το ταίρι μπορεί να απομακρυνθεί για λίγο από τις δραστηριότητές του, οι δυο σας μπορείτε να απολαύσετε μερικές ήσυχες στιγμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00