αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/12 Κυριακή

zwdia-erwtikes-22-7-14

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 18/12 Κυριακή

ζωδια Κριός
Τα υγιή οικονομικά κάνουν τις μέρες σας πολύ πιο διασκεδαστικές. Όλη σας η σκληρή δουλειά επιτέλους αποδίδει. Για τη νέα σας διακόσμηση προσπαθήστε να βρείτε ένα κομμάτι αντίκα – θα μπορούσατε να ανακαλύψετε έναν πραγματικό θησαυρό.

ζωδια Ταύρος
Η σχέση μεταξύ σας είναι έντονη τώρα – είναι λες και μπορείτε να διαβάσετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια και χαθείτε στον έρωτα – μην κρατήσετε τίποτα πίσω. Δείξτε τη στοργή σας και απολαύστε την κοινή σας ευτυχία.

 

ζωδια Δίδυμοι
Χάνετε την συγκέντρωση σας στη σχέση σας; Οι πειρασμοί είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε, όχι να αποφύγετε εντελώς. Συγκρίνετε τις επιλογές σας ειλικρινά. Γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες προοπτικές με το ταίρι σας απ’ ότι συνειδητοποιείτε.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Εσείς οι δύο είστε το κάτι άλλο ως ζευγάρι – σαν ένα καλά συγχρονισμένο κωμικό ντουέτο. Μετά το επόμενο πάρτι, όλοι θα λένε «είναι τόσο όμορφο ζευγάρι»! Χαρείτε την ικανότητα σας να περνάτε καλά μαζί. Είναι σημάδι δυνατής επικοινωνίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λέων
Ένα χτύπημα στον εγωισμό του ταιριού σας, το έχει αφήσει κάπως πληγωμένο. Χαρίστε τους απλόχερα τους επαίνους σας και θυμίστε τους πόσο υπέροχοι είναι. Η προσοχή σας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται για να ξανακερδίσουν την περηφάνια τους.

ζωδια Παρθένος
Ήρθε η ώρα για την πρώτη σας απόδραση ως ζευγάρι. Κρατήστε τα σχέδια σας απλά και επιλέξτε ένα μέρος που είναι μυστήριο και για τους δυο σας. Και φροντίστε να πάρετε μαζί σας πολλά δελεαστικά ρούχα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγός
Κρατήστε υπό έλεγχο το τέρας της ζήλειας. Το να είστε κτητικοί με το ταίρι σας δεν είναι όσο γλυκό πιστεύετε. Ο μαγνητισμός τους δεν είναι απειλή για τη σχέση σας – θυμηθείτε, είναι ένας απ’ τους λόγους που σας αρέσουν τόσο πολύ!

ζωδια Σκορπιός
Το να είστε ευάλωτοι δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο από ποτέ. Θέλετε να είστε ανοιχτοί, αλλά το να πληγωθείτε είναι μια τρομακτική προοπτική. Ευτυχώς το ταίρι σας είναι έτοιμο, πρόθυμο και ικανό να χειριστείτε τα συναισθήματα σας – οπότε βγάλτε τα.

ζωδια Τοξότης
Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε το πρόγραμμα κάποιου άλλου, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Κρατάτε τους ενημερωμένους για την εκδοχή των σχεδίων σας, θέλουν να ξέρουν τι γίνετε και εκείνοι. Θυμηθείτε, η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για μια καλή σχέση.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Ο έρωτας σας μπαίνει σε μια πολύ δημιουργική φάση. Και ο δεσμός σας ποτέ δεν ήταν πιο ισχυρός. Μοιραστείτε τα συναισθήματα σας και ενθαρρύνετε το ταίρι σας να κάνει το ίδιο. Είστε σε ένα νέο μέρος μαζί – και έχει πλάκα!

ζωδια Υδροχόος
Ένα χαλαρό σχόλιο από το ταίρι σας θα ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το παρελθόν. Το να μοιραστείτε το πόσο έχετε αλλάξει θα επιβεβαιώσει τις υποψίες σας – εσείς οι δύο ήταν μοιραίο να βρεθείτε και να είστε μαζί για πολύ καιρό.

ζωδια Ιχθύες
Η Αφροδίτη καθορίζει την ημέρα σας σήμερα, έτσι θα υπάρξουν πολλά ρομαντικά συναισθήματα μέσα σας. Βγάλτε αυτά τα συναισθήματα προς τα έξω – στείλτε ένα δώρο έκπληξη στο ταίρι σας.. με ένα γοητευτικό, γλυκανάλατο ερωτικό σημείωμα να το συνοδεύει βέβαια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66