αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/12 Δευτέρα

erwtikes-30-6-14

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 19/12 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε επιβεβαίωση για το ότι η σχέση σας έχει χτιστεί για να κρατήσει, γιατί να μην κάνετε κάτι που να εκφράζει το βάθος της; Δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε ένα τατουατζίδικο για να δείξετε ότι η αγάπη σας θα αντέξει.

ζωδια Ταύρος
Είστε προετοιμασμένοι για ρομαντισμό σήμερα το βράδυ; Αν δεν είστε, τότε καλύτερα να κλείσετε το κινητό σας και να πέσετε για ύπνο νωρίς, γιατί αν βγείτε έξω με το ταίρι σας θα είναι απλά αναπόφευκτο. Τυχεροί!

 

ζωδια Δίδυμοι
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια κρυφή ιδιότητα στο ταίρι σας. Μην ανησυχείτε – μπορεί να πιστεύετε ότι τους ξέρετε μέσα κι έξω, αλλά έχουν ακόμα κάποιους άσους κρυμμένους στο μανίκι τους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το επίκεντρο είναι το σπίτι όσον αφορά τη σχέση σας. Όσοι από εσάς μένετε μαζί μπορεί να χρειάζεται να βγείτε έξω και να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας.

ζωδια Λέων
Κανείς δεν περιμένει να διαγράψετε τελείως την πεισματάρικη πλευρά σας – είναι ένα από τα πράγματα που σας κάνουν αυτό που είστε! Αυτή, ωστόσο, μπορεί να είναι ιδανικότερη ημέρα για να δείξετε στο ταίρι σας ότι μπορείτε κι εσείς να υποχωρείτε, επίσης.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Εσείς οι δύο είστε απίστευτα συμβατοί αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε το πρόγραμμα σας να περιλαμβάνει πολύ χρόνο μαζί σαν ζευγάρι. Πρόκειται να είναι θαυμάσια ημέρα, αν την περάσετε μαζί όσο πιο πολύ γίνετε. Διασκεδάστε το!

ζωδια Ζυγός
Και βέβαια είστε ευγνώμων που έχετε ένα τέτοιο καταπληκτικό άτομο στη ζωή σας, σωστά; Εδώ δεν έχουμε ευχαριστίες, αλλά είναι ώρα να πείτε τα ευχαριστώ σας όπως και να χει. Δείξτε τους πόσα πολλά σημαίνουν για εσάς.

ζωδια Σκορπιός
Ο χρόνος σας τώρα έχει περισσότερο να κάνει με τη ρουτίνα, παρά με το ρίσκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βάζετε την καρδιά σας σε ρίσκο, αλλά η διάθεση του ταιριού σας μπορεί να μην ταιριάζει στη δική σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά.

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να φαίνετε ότι δεν έχετε χρόνο για το ταίρι σας (πως βρήκατε το χρόνο να διαβάσετε το ωροσκόπιο σας;), αλλά προσπαθήστε να μην τους παραμελήσετε τελείως. Τουλάχιστον στείλτε τους ένα μήνυμα ή ένα e- mail.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Εσείς και το ταίρι σας δεν είστε σε πισίνα (ή είστε;), αλλά πρόκειται να μπείτε στα βαθιά σήμερα. Μην τρέξετε στα βουνά ακόμα, όμως – είναι βαθιά, αλλά με τον καλό τρόπο. Θα σας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψετε.

ζωδια Υδροχόος
Εσείς οι δύο είστε στην ανώτερη διανοητική σας συμβατότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσετε ο ένας δίπλα στον άλλο και να διαβάσετε – αλλά να διαβάσετε δυνατά και να συζητήσετε τις σκέψεις σας.

ζωδια Ιχθύες
Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σήμερα. Φροντίστε να ακουστείτε, αλλά μην ξεχάσετε και να ακούσετε, επίσης. Οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που βάζουν την επικοινωνία πάνω απ’ όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera