αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/01 Παρασκευή

erwtikes-2414

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 20/01 Παρασκευή

ζωδια Κριός
Τώρα είναι η ώρα να για να εντυπωσιάσετε το άλλο σας μισό και να του ταράξετε τον κόσμο. Το πώς θα επιλέξετε να το κάνετε αυτό είναι εξ ολοκλήρου στο χέρι σας. Απλά να θυμάστε ότι οι υπερβολικά πολλές πληροφορίες είναι δυνατές, ακόμα και μέσα στα όρια μιας σχέσης.

ζωδια Ταύρος
Το να ακούτε είναι μέρος της εξίσωσης, όταν πρόκειται για την ύπαρξη μιας λειτουργικής σχέσης. Το να ξέρετε πότε να περάσετε στη συνετή δράση είναι ένα άλλο μέρος. Και το υπόλοιπο; Λοιπόν, αυτό είναι στο χέρι του κάθε ζευγαριού και πρέπει να καταλάβει μόνο του.

 

ζωδια Δίδυμοι
Βάλτε τις δικές σας ανάγκες στην άκρη για λίγο αν το ταίρι σας σας χρειάζεται πραγματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τα θέματά σας στην άκρη για πάντα – απλά φροντίστε τα όταν ο χρόνος θα είναι περισσότερο με το μέρος σας. Το ταίρι σας θα έκανε το ίδιο για εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Βάλτε τις δικές σας ανάγκες στο επίκεντρο. Εξάλλου, το να φροντίζετε τον εαυτό σας είναι το κλειδί για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε περαιτέρω το ταίρι σας, την οικογένειά σας – συν τους συνεργάτες και τους φίλους σας. Η φροντίδα του εαυτού δεν είναι εγωιστική: είναι μια προϋπόθεση!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Κάντε μια δραματική ανάγνωση των ενοχλητικών μηνυμάτων που σας στέλνει το αφεντικό σας στο ταίρι σας. Όχι μόνο θα πέσουν κάτω από τα γέλια, αλλά το ίδιο θα κάνετε κι εσείς, επίσης. Είναι εκπληκτικό το πώς όταν βάζετε μια μικρή ανατροπή σε κάτι που φαίνεται ενοχλητικό μπορεί να αλλάξει τη στάση σας.

ζωδια Παρθένος
Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε (ή διαβάζετε, ή ακόμα και βλέπετε με τα μάτια σας). Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν εντελώς, ειδικά εάν αφήσετε το εγώ σας να ξεφύγει με άπιαστες παρερμηνείες. Σκεφτείτε τα πράγματα πρώτα.

ζωδια Ζυγός
Θέστε επί τάπητος μια ελαφρά άτακτη ιδέα. Θα ανατροφοδοτήσει τη ρομαντική φλόγα ακόμη περισσότερο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, τη στιγμή ακριβώς που είναι απαραίτητο. Η καινοτομία είναι αυτό που χρειάζεται αυτή η σχέση. Αναζωογονείστε την αίσθηση της διασκέδασης σε αυτή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Κάτι κρυφό αυξάνει τις θερμοκρασίες σημαντικά. Μέρος σας χλευάζει αυτή τη παλιά τακτική αλλά μόλις δείτε το πρόσωπο του ταιριού σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες σε αυτά τα ρομαντικά κλισέ. Βα-Βα-Βουμ!

ζωδια Τοξότης
Ο νικητής τελικά τα παίρνει όλα. Αλλά αν εσείς και το ταίρι σας θέλετε και οι δύο να βγείτε στην κορυφή, πώς θα μοιράσετε όλα τα καλούδια; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα. Η οργάνωση ενός συστήματος τώρα θα σας ωφελήσει αργότερα.

ζωδια Αιγόκερως
Δεν μπορείτε πάντα να κρατάτε εσείς τα ηνία και, στα κρυφά, πρέπει να παραδεχτείτε ότι θα θέλατε και κάποιος άλλος να παίρνει το τιμόνι κάθε τόσο. Γιατί να μην επαναδιαπραγματευθείτε τις τωρινές σας συνήθειες και να αφήσετε το ταίρι σας να παίρνει το προβάδισμα κάθε τόσο;

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Θυμάστε το παλιό σύνθημα «Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο»; Ναι, μερικά συναισθήματα έχουν φτάσει στα ύψη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι στο χέρι σας και στο χέρι του ταιριού σας. Μπορείτε να το μετατρέψετε αυτό σε κάτι θετικό και στοργικό.

ζωδια Ιχθύες
Τον τελευταίο καιρό νιώθατε σαν τον κακό μπάτσο σε αυτή τη σχέση, ενώ το ταίρι σας μπορεί να είναι το διασκεδαστικό, καλό, στοργικό άτομο. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανταλλάξετε αυτούς τους ρόλους – τώρα είναι η δική σας σειρά να χαλαρώσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia