αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/06 Πέμπτη

evdomadiaies-1723314

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 30/06 Πέμπτη

ζωδια Κριός
Η θέληση σας να δουλέψετε τα τραχιά σημεία είναι αυτό που κρατάει τη σχέση σας δυνατή. Διαφωνίες με το ταίρι σας θα έχετε πάντα, αλλά το πώς τις χειρίζεστε κάνει την διαφορά.

ζωδια Ταύρος
Μετά από αγώνα για να βρείτε ένα κοινό έδαφος, θα φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης για το ταίρι σας. Οι ιδέες τους είναι διαφορετικές από τις δικές σας, αλλά τώρα ξεκινούν να αποκτούν νόημα.

ζωδια Δίδυμοι
Μπορεί να πρέπει να το παίξετε ντεντέκτιβ σήμερα. Το ταίρι σας μπορεί συμπεριφέρεται λίγο περίεργα, αλλά θα ανακαλύψετε το γιατί. Κάντε την σωστή ερώτηση και θα πάρετε τις σωστές απαντήσεις.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Αν οι τελευταίες εβδομάδες χαοτικής δραστηριότητας σας έχουν αφήσει εξουθενωμένους, σχεδιάστε να περάσετε όλη την ημέρα με το ταίρι σας. Το να μείνετε με τις πιτζάμες και να βλέπετε ταινίες, ποτέ δεν ακούστηκε πιο διασκεδαστικό!

ζωδια Λέων
Δεν ανησυχείτε για το αν θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους σήμερα, σίγουρα θα κάνετε καλή εντύπωση. Μάθετε τα τεκταινόμενα από το ταίρι σας εκ των προτέρων και θα ξέρετε ακριβώς τι να πείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Παρθένος
Αφήστε τις βολικές βαμβακερές πιτζάμες για κάποια άλλη μέρα. Σήμερα θέλετε να βάλετε κάτι πιο συναρπαστικό. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρά ιδανική για ρομαντισμό και το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να νιώθετε πως η ζωή σας στο σπίτι είναι εκτός ισορροπίας τώρα. Μιλήστε για τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας. Οι σχέσεις δεν είναι ποτέ ακριβές μοίρασμα στα δύο, αλλά μπορείτε να βρείτε κάτι που σας βολεύει και τους δύο.

ζωδια Σκορπιός
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε αντίθετες απόψεις σήμερα, αλλά με λίγη προσπάθεια θα βρείτε μια ιδανική λύση. Και οι δυο σας ενδιαφέρεστε περισσότερο για να είστε χαρούμενοι, παρά να είστε σωστοί.

zwdia - love

ζωδια Τοξότης
Ο άμεσος τρόπος σας κάποιες φορές σας βάζει στα πρόθυρα τσακωμού με το ταίρι σας. Σήμερα αφήστε τους να δουν την πιο γλυκιά σας πλευρά. Αντί να τους πείτε τι θέλετε, χρησιμοποιήστε το σώμα σας για να τους δείξετε.

ζωδια Αιγόκερως
Ενώ όλοι γύρω σας είναι έτοιμοι για έναν υπνάκο, εσείς και το ταίρι σας μόλις ξεκινήσατε. Η γεμάτη σας ενέργεια θα σας οδηγήσει σε μία γεμάτη ημέρα και σε μία νύχτα διασκέδασης.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Περίεργα πράγματα φαίνονται να συμβαίνουν στη σχέση σας και δεν μπορείτε να εξηγήσετε το τι γίνετε. Πείτε στο ταίρι σας πως ανησυχείτε, αλλά μην αγχώνεστε υπερβολικά. Η αίσθηση αυτή θα περάσει.

ζωδια Ιχθύες
Αφήστε έναν φίλο με καλές διασυνδέσεις να σας βοηθήσει σήμερα. Αν μπορούν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν εσάς και το ταίρι σας, αφήστε τους. Κάποια μέρα θα είστε σε θέση να επιστρέψετε την χάρη.

zwdia-zodia-astrologia-65