αστρολογικες προβλεψεις για δυο 5/12 Δευτέρα

imerisies-15414

αστρολογικες προβλεψεις για δυο 5/12 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Αν έχετε αφήσει κάτι στη μέση, πείτε στο ταίρι σας την αλήθεια αντί να υπομένετε να τελειώσουν την μακροσκελή μονόπλευρη τους συζήτηση. Θα σας γλυτώσει χρόνο, άγχος και το πρόβλημα να εκνευριστείτε στο τέλος χωρίς να το θέλετε.

ζωδια Ταύρος
Κακοδιάθετοι; Ποιος; Εσείς; Ναι, είναι αλήθεια, μπορεί να είστε λίγο γκρινιάρηδες σήμερα. Προειδοποιείστε το ταίρι σας ότι μπορεί να μην έχετε διάθεση για παιχνίδια. Θα βρείτε τον παλιό καλό σα εαυτό σε μηδέν χρόνο.

 

ζωδια Δίδυμοι
Ανταποκριθείτε θετικά σε οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σας και δεν θα μπορείτε παρά να κάνετε το καλύτερο σε οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σας – ειδικά σε ότι αφορά εσάς και το ταίρι σας. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το να φτάσετε σε συμβιβασμό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν εσείς και το ταίρι σας δεν έχετε την ίδια άποψη πάνω σε ένα θέμα. Μπορεί να έχετε διαφορετικές οπτικές γωνίες.

ζωδια Λέων
Ξέρετε ότι δεν αξίζει αν δεν περιλαμβάνει και κάποια προσπάθεια και το ταίρι σας δημιουργεί την πρόκληση για εσάς – πάντα στο πνεύμα του παιχνιδιού, εννοείται. Ανταμείψτε τον εαυτό σας πλούσια για τις προσπάθειες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Όταν μιλάτε με το ταίρι σας βεβαιωθείτε ότι δεν ακούτε απλά τα λόγια τους, αλλά και αυτό που σας λένε πραγματικά. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος και στο τόνο της φωνής τους και θα καταλάβετε τα πάντα.

ζωδια Ζυγός
Μετά από αυτόν το γύρο αλλαγών η οπτική σας έχει αλλάξει τόσο πολύ που προσπαθείτε εσείς να πείσετε το ταίρι σας πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε με τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχετε κάνε και που και οι δύο διστάζατε να κάνετε πράξη. Μπράβο σας!

ζωδια Σκορπιός
Η αυτοπεποίθηση σας είναι σε άνευ προηγουμένου υψηλά, γεγονός που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε συζητήσεις με το ταίρι σας για πράγματα που δεν ήσασταν σίγουροι ότι μπορείτε να αναφέρετε πριν από λίγο καιρό. Είναι πολύ καλό το ότι μπορείτε να βγάλετε τα πάντα στα ανοιχτά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Θέλετε κάποιες απαντήσεις, αλλά δεν είστε καν σίγουροι ποιες είναι οι ερωτήσεις. Αν το ταίρι σας ανησυχεί, πείτε του ότι θέλετε απλά λίγο παραπάνω χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

ζωδια Αιγόκερως
Δεχτείτε όλες τις προσκλήσεις των φίλων σας – η ενέργεια που προσφέρουν θα δώσει στη σχέση σας την ώθηση που χρειάζεται. Μπορεί ακόμα και να γνωρίσετε κάποιον που παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.

ζωδια Υδροχόος
Και οι δυο σας δουλεύατε σαν τρελοί τελευταία και μπορεί αυτό να επιδρά άσχημα στο πως σχετίζεστε ο ένας με τον άλλο. Σχεδιάστε κάποιο χρόνο που δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα στο τέλος της ημέρα – μαζί.

ζωδια Ιχθύες
Στόχοι που φαίνονταν να είναι μέσα στις δυνατότητες σας, τώρα μπορεί να φαίνονται λίγο πιο δύσκολοι λόγω κάποιων χαοτικών αστρολογικών επιρροών. Στηριχτείτε στο ταίρι σας και πείτε τους ότι χρειάζεστε να σας κάνουν την καλύτερη μίμηση μαζορέτας που μπορούν να κάνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις