αστρολογικες προβλεψεις για δύο 2/05 Δευτέρα

Καθημερινό Ωροσκόπιο Για Ζευγάρια

ζωδια Κριός
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου ανανέωσης. Μια προβληματική κατάσταση μέσα στην ερωτική σας σχέση θα λυθεί και η λύση θα είναι πιο εύκολη από ότι περιμένατε. Περιμέντε να εκπλαγείτε θετικά από κάτι.

ζωδια Ταύρος
Το πάθος, είναι η λέξη σας για σήμερα! Η επιθυμία σας για το ταίρι σας είναι πολύ δυνατή και δεν ντρέπεστε να τους το λέτε. Φροντίστε το βράδυ σας να είναι ελεύθερο από σχέδια, γιατί οι δυο σας δεν πρόκειται να βγείτε έξω.

 

 

ζωδια Δίδυμοι
Το ταίρι σας μπορεί να σας προσφέρει την γνώση του για μια κατάσταση που σας έχει μπερδέψει. Οι μοναδικές τους εμπειρίες, τους δίνουν μια διαφορετική προοπτική, οπότε ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Αν νιώθετε αναποφάσιστοι σήμερα, μην πιεστείτε να δεσμευτείτε σε κάτι. Μιλήστε για τις ανησυχίες σας με το ταίρι σας και πάρτε την απόφαση σας όταν θα ξέρετε τι θέλετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Το ταίρι σας ξέρει πως είστε καταπληκτικοί, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να τους το λέτε! Σήμερα, στρέψτε την προσοχή σας από τον εαυτό σας, πάνω τους. Δώστε τους μια ευκαιρία να φωτίσουν οι προβολείς και αυτούς.

ζωδια Παρθένος
Οι επόμενες δυο μέρες θα σας βρουν να νιώθετε παραπάνω συναισθηματικοί. Πείτε το στο ταίρι σας, έτσι ώστε να μην ξαφνιαστούν. Θα είναι περισσότερο υποστηρικτικοί αν ξέρουν τι να περιμένουν.

ζωδια Ζυγός
Κοιτάτε προσεκτικά που πηγαίνουν τα χρήματα σας τις ερχόμενες ημέρες. Είναι διασκεδαστικό να ξοδεύετε πλουσιοπάροχα για το ταίρι σας, αλλά δεν χρειάζεται να υπερβάλετε κιόλας. Ακόμα και οι μικρές χειρονομίες σας θα τους ευχαριστήσουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Σκορπιός
Αν αποφεύγατε μια δύσκολη συζήτηση, ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Το ταίρι σας θα είναι δεκτικό απέναντι σας, οπότε μαζέψτε το κουράγιο σας και πείτε αυτό που θέλετε να πείτε.

ζωδια Τοξότης
Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας σήμερα για να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανησυχίες. Μια νύχτα με τον εαυτό σας, για να σκεφτείτε, μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Θα είστε έτοιμοι για χρόνο με το ταίρι σας ξανά από αύριο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως
Πείτε στο ταίρι σας τι επιθυμεί η καρδιά σας περισσότερο από όλα. Το να τους δώσετε αυτή την πολύ προσωπική πληροφορία θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα τους κάνει να θέλουν να κάνουν τις ευχές σας πραγματικότητα.

ζωδια Υδροχόος
Πολλή από την ενέργεια σας είναι επικεντρωμένη στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή, αφήνοντας σας με λιγότερο χρόνο για την σχέση σας. Χαρείτε την ώρα που έχετε για τους δυο σας και εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή.

ζωδια Ιχθύες
Δεν έχουν όλοι το καλύτερο για εσάς στην καρδιά τους. Αν συναντήσετε κάποιον που προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα σε εσάς και το ταίρι σας, πείτε τους πως τους έχετε καταλάβει. Είστε αρκετά δυνατοί για να πατήσετε πόδι.