αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/10 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 25/10 Τρίτη

ζωδια Κριός
Οι γοητευτικοί σας τρόποι θα σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που θέλετε απόψε. Το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί όταν θα πείτε και θα κάνετε τα κατάλληλα πράγματα για να τους τρελάνετε. Απολαύστε τη δύναμη που κρατάτε στα χέρια σας!

ζωδια Ταύρος
Δημιουργήστε ένα πλούσιο περιβάλλον στο σπίτι σας, όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ησυχάσετε μαζί με το ταίρι σας. Οι μικρές πολυτέλειες που σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα, θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα για το βράδυ.

 

ζωδια Δίδυμοι
Να έχετε υπομονή με το ταίρι σας, μπορεί να λειτουργεί σε διαφορετικούς ρυθμούς σήμερα. Αν επιβραδύνετε τις πράξεις σας, θα μπορέσετε να πιάσετε την διάθεσή τους. Ένα χαλαρό απόγεμα μπορεί να οδηγήσει σε κάτι υπέροχο.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Το ταίρι σας μπορεί να αργήσει να σας πιάσει στην αρχή της ημέρας, αλλά μόλις πάρει μπρος θα βρεθεί ακριβώς δίπλα σας. Επειδή είστε εσείς αυτοί που ξεκινούν τη δράση, μπορείτε να πάτε τα πράγματα όπου θέλετε!

ζωδια Λέων
Δημιουργήστε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας σήμερα. Η στάση σας θα βοηθήσει το ταίρι σας να αφήσει πίσω του όλη την ένταση της εβδομάδας και θα αρχίσει να έρχεται πάλι κοντά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Παραδοθείτε στην ηδονιστική πλευρά σας σήμερα, και αφιερώστε την ημέρα στο να δώσετε και να πάρετε απόλαυση. Δεν υπάρχουν κανόνες στην εξερεύνηση της παθιασμένης σας πλευράς με το ταίρι σας.

ζωδια Ζυγός
Αποφύγετε να είστε κτητικοί με το ταίρι σας σήμερα. Η σχέση σας θα είναι δυνατότερη αν φέρεστε ο ένας στον άλλο με αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να αφεθείτε, αλλά θα νιώσετε καλύτερα όταν το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Κρατήστε ευέλικτα τα σχέδιά σας για σήμερα, το ταίρι σας μπορεί να έχει σχεδιάσει κάτι υπέροχο για εσάς. Επιτρέψτε τους να φτιάξουν την ημέρα για τους δυο σας όπως θέλουν εκείνοι ακριβώς.

ζωδια Τοξότης
Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που βοηθούν να γίνει το βράδυ με το ταίρι σας ξεχωριστό. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο σήμερα για να φτιάξετε τα πάντα τέλεια. Το ταίρι σας μπορεί να μην παρατηρήσει τα πάντα, αλλά θα λατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

ζωδια Αιγόκερως
Χαρίστε στον εαυτό σας και το ταίρι σας κάτι απόλυτα πολυτελές σήμερα. Μια συνεδρία για δύο σε ένα σπα και στη συνέχεια ένα υδρομασάζ, θα σας βάλει σε διάθεση για μια υπέροχη βραδιά.

zwdia-768

ζωδια Υδροχόος
Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να ανοιχτεί και να σας πει τις βαθύτερες επιθυμίες του σήμερα. Πείτε τους πως είστε πρόθυμοι να κάνετε οτιδήποτε θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Και ενώ βρίσκεστε σε αυτή τη διάθεση, δώστε τους και κάποιες δικές σας ιδέες.

ζωδια Ιχθύες
Τα ερωτικά γράμματα μπορεί να φαίνονται παλιομοδίτικα, αλλά θα αγγίξουν την καρδιά του ταιριού σας. Δημιουργήστε μια στοργική ατμόσφαιρα βάζοντας τα συναισθήματά σας σε λόγια. Ένα βιβλίο ποιημάτων δίπλα στο κρεβάτι τους, θα είναι μια ωραία πινελιά επίσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66