αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/07 Σάββατο

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 30/07 Σάββατο

ζωδια Κριός
Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον! Αν ξεκινήσετε τώρα, μπορείτε να περιμένετε κάτι εκπληκτικό για εσάς και το ταίρι σας. Δώστε τους στοιχεία και αφήστε την αγωνία να χτίζεται.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να έχετε κακή διάθεση σήμερα και να νιώθετε πως δεν δίνετε αρκετά στη σχέση σας. Σταματήστε και σκεφτείτε τι προσφέρετε στην πραγματικότητα. Πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας τουλάχιστον κάποια εύσημα!

ζωδια Δίδυμοι
Αλλαγές συμβαίνουν παντού στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Η σχέση σας είναι ήδη καταπληκτική, αλλά πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερη. Μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην αρχή, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

 

ζωδια Καρκίνος
Επιτρέψτε αλλαγές στα σχέδια σας από το ταίρι σας σήμερα και δεν θα πιαστείτε προ εκπλήξεως αν κάτι προκύψει. Η καλόβουλη διάθεση σας θα κάνει την διαφορά στο αποτέλεσμα.

ζωδια Λέων
Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να έχετε διαφορετικά σχέδια για σήμερα, αλλά αν είστε προσαρμόσιμοι μπορείτε να τα κάνετε όλα να δουλέψουν. Λίγος συμβιβασμός, συν λίγη δημιουργικότητα θα σας δείξει τον τρόπο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Ταρακουνήστε την ρουτίνα σας σήμερα και προσπαθήστε να κάνετε τα συνηθισμένα σας πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να κάνουν τη σχέση σας πιο ζωντανή. Κρατήστε το ταίρι σας σε εγρήγορση!

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα με τις γνώσεις του πάνω σε ένα θέμα που δεν γνωρίζατε ότι τους ενδιαφέρει. Ανοιχτείτε στο να μάθετε νέα πράγματα και ωριμάστε μαζί.

ζωδια Σκορπιός
Έχετε την ικανότητα να διαισθάνεστε αν κάτι τρέχει με το ταίρι σας πριν ακόμα σας πει λέξη. Αν πιάνετε κάποιο στρες, προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί υπάρχει και να βοηθήσετε.

zwdia shmera

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

ζωδια Τοξότης
Ενθαρρύνετε μια ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Και οι δύο έχετε διαφορετικούς τρόπους να προσεγγίζετε την ίδια κατάσταση, οπότε μάθετε και ωριμάστε ο ένας μέσα από τον άλλο.

ζωδια Αιγόκερως
Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αναποδιά στη δουλειά σας σήμερα, αλλά μην την αφήσετε να σας βγάλει από την πορεία σας. Αφήστε το ταίρι σας να είναι η πηγή δύναμης σας, ενώ εσείς σχεδιάζετε την επόμενη κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Υδροχόος
Το ταίρι σας πάντα φαίνετε ελκυστικό στα μάτια σας, αλλά ειδικά σήμερα δεν θα μπορείτε να τα πάρετε από πάνω τους. Πείτε τους ότι κι αν είναι αυτό που κάνουν, να συνεχίσουν να το κάνουν, γιατί εγκρίνετε ολόψυχα!

ζωδια Ιχθύες
Μην τα βάλετε υπερβολικά με τον εαυτό σας σήμερα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αναποδιές, αλλά θα μπορέσετε να επανέρθετε απ’ αυτές χωρίς κανένα πρόβλημα. Το να μιλήσετε στο ταίρι σας θα σας κάνει επίσης να νιώσετε καλύτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia