αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/10 Δευτέρα

sxeseis-desmeysi

αστρολογικες προβλεψεις για δύο 31/10 Δευτέρα

ζωδια Κριός
Αν νιώθατε πολύ ντροπαλοί για να δείξετε στο ταίρι σας πώς πραγματικά νιώθετε, τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση, οπότε συγκεντρώστε το κουράγιο σας και μοιραστείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

ζωδια Ταύρος
Το ταίρι σας μπορεί να σας εκνευρίζει λίγο σήμερα, αλλά προσπαθήστε να είστε ανεκτικοί μαζί του. Θυμηθείτε πως υπάρχουν στιγμές που δοκιμάζετε κι εσείς την υπομονή τους, επίσης. Λίγη ευγένεια θα βοηθήσει πολύ.

 

ζωδια Δίδυμοι
Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι ξεχωριστό για το ταίρι σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε αυτές τις σκέψεις πραγματικότητα. Σχεδιάστε ένα πλάνο για να τις πραγματοποιήσετε και κάντε τους έκπληξη με το τελικό αποτέλεσμα.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μετά από μια μεγάλη εβδομάδα, είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να δείξετε τις ικανότητές σας. Βρεθείτε με το ταίρι σας στο αγαπημένο σας μέρος και σχεδιάστε να χορεύετε όλο το βράδυ. Μόλις ξεκινήσετε να κινήστε, όλες σας οι ανησυχίες θα είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

ζωδια Λέων
Ολοκληρώσατε επιτέλους κάτι σημαντικό, οπότε βγείτε έξω και γιορτάστε το σήμερα. Το ταίρι θα είναι υπερήφανο για εσάς, οπότε μην εκπλαγείτε αν θέλει να σας κακομάθει λίγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Παρθένος
Μην είστε πολύ άκαμπτοι με τα σχέδιά σας για το βράδυ. Το ταίρι σας μπορεί να σκεφτεί κάτι καταπληκτικό την τελευταία στιγμή και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και ετοιμαστείτε για τα πάντα.

ζωδια Ζυγός
Το ταίρι σας μπορεί να στραφεί προς το μέρος σας για συμβουλές σήμερα. Η καθησύχασή σας σημαίνει πολλά γι’ αυτούς. Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά αν κοιτάξετε μέσα στη καρδιάς σας θα βρείτε τις σωστές λέξεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αν έχετε κουραστεί από όλα τα συνηθισμένα μέρη, προκαλέστε τον εαυτό σας να βρει κάτι διασκεδαστικό για να κάνετε μαζί με το ταίρι σας το βράδυ. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι πολύ ασυνήθιστο, μπορεί να το απολαύσετε πραγματικά!

ζωδια Τοξότης
Βασιστείτε στην αίσθηση του χιούμορ σας για να σας βοηθήσει να βγάλετε μια δύσκολη ημέρα. Δεν θα σας βοηθήσει μόνο με το στρες που νιώθετε όταν αντιμετωπίζετε εκνευριστικούς ανθρώπους, αλλά θα σας δώσει επίσης αστείες ιστορίες να μοιραστείτε με το ταίρι σας το βράδυ.

ζωδια Αιγόκερως
Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον που φέρεται σαν να αξίζει περισσότερα από όσα όντως αξίζει. Μόλις ξεκαθαρίσετε αυτή την κατάσταση, ξεκινήστε σωστά την εβδομάδα σας κάνοντας διασκεδαστικά σχέδια με το ταίρι σας.

zwdia-768

ζωδια Υδροχόος
Είστε γεμάτοι αντιφάσεις σήμερα! Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε σήμερα, αφήστε το ταίρι σας να αποφασίσει για εσάς. Κάποιες φορές είναι καλό να αφήνετε σε κάποιον άλλο τον έλεγχο.

ζωδια Ιχθύες
Είστε τόσο ενθουσιασμένοι για τα βραδινά σας σχέδια μαζί με το ταίρι σας, που μπορεί να σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσει η διασκέδαση, αφήστε τον ελεύθερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66