αστρολογος προβλεψεις 30/08 Τρίτη

αστρολογος προβλεψεις 30/08 Τρίτη

 

Τρίτη 30 Αυγούστου σήμερα, και είναι μια ιδιαίτερα μέρα που το σύμπαν σας καλεί να φορέσετε τουλάχιστον ένα λευκό ρούχο στην ενδυμασία σας – έστω και ως αξεσουάρ.

Οι περισσότεροι θα έχετε επιτυχία σήμερα στην προσπάθειά σας να επιλύσετε προβλήματα που σχετίζονται με χρήματα.
Θα έχετε αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα, διευθετήσεις δανείων, πληρωμές και άλλες ανάλογες υποχρεώσεις.

 

Ίσως να δείτε κάποια όνειρα που να σας κατευθύνουν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Οι ανησυχίες σας ενδέχεται να λάβουν κάποιες απαντήσεις, μέσω ατόμων που δεν είναι πλέον στη ζωή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα είναι πιθανό να έχουν κάποιες απρόβλεπτες συγκρούσεις ή διαφωνίες. Ωστόσο μην πανικοβληθείτε, γιατί όλα θα γυρίσουν προς όφελός σας.
Σήμερα θα λάβετε μια πρόσκληση για το σπίτι φιλικών ή συγγενικών σας ατόμων. Αφορμή θα είναι ο εορτασμός μιας επετείου, γνωριμίας ή γάμου ή κάτι ανάλογου.
Θα σας προκύψει κάτι ενδιαφέρον σήμερα, που θα αφορά χρήματα ή τα οικονομικά σας.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα δεν θα έχετε καθόλου διάθεση για δουλειά. Αυτό θα οφείλεται στην έλλειψη ενέργειας ή επιθυμίας να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας.
Δεν αποκλείεται να φταίει για την κακοκεφιά σας η δυσάρεστη παρουσία κοντά σας ενός ατόμου που δεν αντέχετε καθόλου.

αστρολογος προβλεψεις

zwdia shmera

Όσοι είναι γεννημένοι υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να περιμένουν ότι η σημερινή μέρα τους θα κυλήσει με γνώμονα τρεις λέξεις – κλειδιά: αγάπη, τύχη, ταξίδια. Θα σας προκύψει μια ποικιλία επιλογών, προκειμένου να αναπτύξετε και τα τρία αυτά στοιχεία στη ζωή σας.
Το βέβαιο είναι ότι η μέρα σήμερα θα είναι εξαιρετική και αξέχαστη για εσάς.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα για ψέματα ή εξαπατήσεις που θα έρθουν προς το δρόμο σας. Το πιο πιθανό είναι να σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, του φιλικού ή του επαγγελματικού σας κύκλου.
Να αναμένετε να δεχθείτε σήμερα ένα δώρο, μια ευγενική χειρονομία, τη βοήθεια ή τη σημαντική στήριξη, από ένα φιλικό σας άτομο ή την παρέα σας συνολικότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia