εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 9-15/09

evdomadiaies-17-2

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 9-15/09

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Βολεύεστε στον κόσμο του Δία ως κυρίαρχο της ερωτικής σας ζωής; Κυριαρχία, όχι και τόσο θα έλεγα! Έχει να κάνει περισσότερο με την ευκαιρία – στο χέρι σας είναι αν θα την αδράξετε ή όχι – και έπειτα η Αφροδίτη μπορεί να κάνει τα μαγικά της στη σχέση. Το θέμα είναι, έχετε περισσότερες από πολλές προσφορές αυτή τη στιγμή, Κριοί. Οπότε τώρα εξαρτάται από εσάς.

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Μια αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να φέρει έναν έρωτα προς το δρόμο σας, αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσετε αν είστε οι αγελαίοι και κοινωνικοί Ταύροι, ή οι «μένω μέσα και κάνω αγκαλιές» Ταύροι. Μπορείτε να είστε και οι δύο και θα είστε, σίγουρα, αλλά η επιλογή φαίνεται να είναι αν θα είστε στην εξωστρεφή πλευρά ή στην «πάνω στον καναπέ μου με μια σοκολάτα αγκαλιά» πλευρά.

 

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Μια καλύτερη κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον που σας ενδιαφέρει, μπορεί μόνο να συμβεί αν ξεγυμνώσετε την καρδιά σας, Δίδυμοι. Ακόμα κι αν την έχετε ξεγυμνώσει περισσότερο και από τους αστραγάλους σας ήδη, δεν ενδιαφέρονται για τις τέλειες γάμπες σας, αλλά για αυτό που είστε, για τον πραγματικό σας εαυτό. Έτοιμοι να τους τον δείξετε;

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Ξέρετε τώρα. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει καθώς το πέπλο σηκώθηκε – και εκεί που πιστεύατε πως δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, νάτος: έρωτας. Κάποιος στη δουλειά, στο λεωφορείο, στη σειρά για καφέ, κάποιος που βλέπετε συχνά αλλά ποτέ δεν τον προσέξατε πραγματικά, είναι ξαφνικά το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Δεν μπορούμε να είμαστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Η εικόνα σας μπορεί, αν μπείτε στο ίντερνετ και κάνετε καμιά συνομιλία – βίντεο με φίλους, αλλά η φυσική σας παρουσία δεν μπορεί να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Η προσοχή σας μπορεί να έχει κοπεί στα δύο στον έρωτα, δεν μπορείτε να δώσετε το είναι σας στον ένα που θέλετε να μάθετε καλύτερα. Αφήστε τη διπλή ζωή.

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τον Ερμή ανάδρομο, και την έκλειψη της Σελήνης να κάθεται απέναντί σας στο τέλος της εβδομάδας. Μπορεί να νιώθετε πως ξηλώνετε πράγματα στον τομέα του έρωτα περισσότερο από ποτέ, αναλύετε υπερβολικά πολύ και δεν πλειοδοτείτε αρκετά. Αλλάξτε τη συνταγή, δράστε. Πείτε γεια, πείτε αντίο;

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας λέει γεια σας αγόρια, γεια σας κορίτσια, γεια σου Άρη, καθώς ερωτοτροπεί στο δρόμο της και στις σφαίρες κάποιων αρκετά καυτών ανταλλαγών, για όσους ενδιαφέρονται για αυτού του είδους τα πράγματα. Εάν δεν ενδιαφέρεστε; Αγοράστε ένα ωραίο σετ κλωστές και ξεκινήστε να πλέκετε την κουβέρτα της γιαγιάς. Χρησιμοποιήστε το ή αδιαφορήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Η Σεληνιακή έκλειψη στο τέλος της εβδομάδας θα μπορούσε να φέρει κάποια πολύ αναγκαία βοήθεια στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα σας μεταφέρει στον κόσμο των αποφάσεων που λαμβάνονται για εσάς. Ήρθε η ώρα Σκορπιοί, η ώρα να αφήσετε την επιρροή μιας παλιάς σχέσης να φύγει ή να αναγνωρίσετε ότι κάποιος όντως σας δελεάζει να μπείτε σε μια νέα. Αλλαγή.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Τι δεν μπορείτε να δείτε που οι φίλοι σας και οι συνάδελφοί σας βλέπουν τόσο καθαρά; Είναι κάποιος που κάνει μια προσπάθεια να είναι κοντά σας επειδή του αρέσετε, όχι επειδή έχει προβλήματα με τον υπολογιστή του, το συρραπτικό του ή την κάρτα του, επειδή του αρέσει να σας βλέπει! Ξυπνήστε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Περάσατε ποτέ μία από εκείνες τις ημέρες που δεν μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε; Μία από αυτές τις εβδομάδες; Τον μήνα; Φαίνεται Αιγόκεροι, και ενώ μπορεί να μη νομίζετε ότι συμβαίνει, το πιτζαμένιο παντελόνι σας ξενερώνει κάποιους. Αλλά φαίνεται πως ένα αντίστοιχο παντελόνι οδεύει προς το δρόμο σας, κάνοντας και τους δυο σας να χάσετε τη μαλλιαρή προσέγγισή σας και να φωτίσετε. Ζήτω!

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Χωρίς να έχετε δει τα άσχημα κάποιου σε όλο τους το μεγαλείο, πώς υποτίθεται ότι θα ξέρετε εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση; Εντάξει, ίσως όχι όλα του τα ελαττώματα, υποθέτω ότι θα πρέπει να αφήσετε κάποια για το δέκατο έτος, αλλά δείτε μια πρόκληση ως αληθινή αγάπη και η πορεία της δεν θα είναι ομαλή. Αλλά θα γίνει.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Πώς είναι όταν ξέρετε ότι δεν έπρεπε να είχατε φάει αυτό το τελευταίο κύπελλο παγωτού; Έτσι, η υπερβολή ενός καλού πράγματος σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα, Ιχθύες. Κάποιο χρόνο μακριά για να σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή, και αν είστε στο σωστό μέρος για μια τέτοια δέσμευση ή αν είναι καλύτερα να είστε υπέροχοι και μόνοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75