ερωτικη σεληνη 09-11/02 Θα σε θυμηθώ όπως θέλω εγώ

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ερωτικη σεληνη 09-11/02 Θα σε θυμηθώ όπως θέλω εγώ

Η σεληνη περνάει στους Ιχθείς από 09 Φεβρουαρίου
Η τύχη στους – Λέοντες Εμπόδια στους -Ζυγούς

σεληνη – Κριός: Το οικογενειακό σας περιβάλλον σας είναι επιθετικό προς εσάς και τις επιλογές σας. Μην δώστε περισσότερες αφορμές μέχρι τις 19/02. Κάντε παράλληλα τις διορθωτικές σας δράσεις.
All day: Υπεροψία και απόρριψη

σεληνη – Ταύρος: Έχετε μπει στο ερωτικό στόχαστρο πολλών νέων ανθρώπων, που θα σας πλησιάσουν λίαν συντόμως και θα θελήσουν κάτι περισσότερο από την καδιά σας.
All day: Αρμονική εξέλιξη αισθημάτων

zodia-taro-45

σεληνη – Δίδυμοι: Θα σας εκδηλώσουν κρυφό έρωτα και αυτό θα σας εκπλήξει. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη να κινείται μεταξύ γης και αέρα, όλα είναι πιθανά.
All day: Υπόγεια σκοπιμότητα

σεληνη – Καρκίνος: Το πάθος και η ερωτική έλξη που νιώθετε για τον άνθρωπο σας, θα ενισχυθεί με την σελήνη που κυβερνάει τον οίκο σας σε όψεις με Αφροδίτη και Άρη.
All day: Κατάσταση αναμονής

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Λέων: Οι ευαισθησίες σας δεν είναι κατανοητές από τον άνθρωπο σας, και αυτό τυχόν να σας στεναχωρεί. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου είναι σημαντικές.
All day: Αρμονικές εξελίξεις

σεληνη – Παρθένος: Πολλά αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε. Οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί και θα ζητήσει ευκαιρίες. Προσοχή στις υπερβολές.
All day: Αποδείξεις και αλήθειες

σεληνη – Ζυγός: Η στήριξη και ο ενθουσιασμός που έχουν αναβλύσει τον τελευταίο καιρό…μέσα στις σχέσεις των Ζυγών θα ενταθούν με θετικά και άμεσα αποτελέσματα.
All day: Δυσκολίες επικοινωνιακές

σεληνη – Σκορπιός: Ο φανατικός Άρης σας έχει ταράξει την ησυχία σας. Οι μέρες μέχρι και την λήξη της εβδομάδας, θα δώσουν αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν.
All day: Ανάσα αναζωογόνησης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σεληνη – Τοξότης: Το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας δεν μπορεί να παρά να σας βάλει σε βαθύτερες σκέψεις για κάτι περισσότερο. Είσαστε έτοιμοι?
All day: Υλοποίηση προσδοκιών

σεληνη – Αιγόκερως: Είσαστε πάνω σε σταυροδρόμια αποφάσεων. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να σας βαραίνει συναισθηματικά. Σκεφτείτε περισσότερο και πάρτε τον χρόνο σας.
All day: Μικρές ευκαιρίες

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε δίπλα σε όλα τα καλά αστρολογικά φαινόμενα, που προσεχώς θα συντελεστούν και θα αφορούν άμεσα την προσωπική σας ζωή.
All day: Αποδείξεις και εξέλιξη

σεληνη – Ιχθείς: Ακόμη και τα πιο τρελά σας όνειρα μπορούν αυτές τις 2 επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθούν. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στην προσωπική σας αλήθεια.
All day: Ερωτική προσέγγιση.

tarw-wroskopio-4