ερωτικη σεληνη 23-24/07, Μόνο μην μου πεις πως μ’ αγαπάς

ερωτικη σεληνη 23-24/7, Μόνο μην μου πεις πως μ’ αγαπάς

Η σεληνη περνάει στους Ιχθείς από 23 Ιουλίου. Εύνοια σε Κριούς και Ταύρους.

σεληνη – Κριός: Πολλές οι συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σας και αυτό θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ περισσότερο, ποιους έχετε κοντά σας.
All day and night: Πολύτιμες σχέσεις

σεληνη – Ταύρος: Το βασικό κομμάτι της σχέσης, που είναι τα αληθινά συναισθήματα έχουν χάσει την ερωτική τους απόχρωση. Κάντε τις αλλαγές σας τώρα.
All day and night: Δοκιμασίες μυαλού

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Τα αστρολογικά δεδομένα είναι ευνοϊκά. Αυτό θα διαρκέσει και τον επόμενο μήνα, άρα οργανώστε από τώρα συναισθήματα και διακοπές.
All day and night: Λεκτικές παγίδες

σεληνη – Καρκίνος: Έχετε άπειρες ευκαιρίες μέχρι να φύγει ο Ιούλιος για να τα ξαναβρείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μικρές παρεξηγήσεις, δεν θα σας κρατήσουν μακριά.
All day and night: Αναψυχή και ταξίδια

σεληνη – Λέων: Στο μυαλό σας επικρατεί το απόλυτο χάος. Το ερωτικό σας παρόν είναι μπλεγμένο και προσεχώς το παρελθόν σας, θα σας χτυπήσει την πόρτα.
All day and night: Καλοκαιρινές αποδράσεις

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε απίστευτα κουρασμένοι, και το μόνο που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα είναι να μείνετε μόνοι σας και χωρίς κανέναν να σας πιέζει.
All day and night: Οι ισορροπίες διαταράσσονται

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Ζυγός: Οι μέρες θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις 26/07 και ύστερα, που όλοι οι πλανήτες σας γνέφουν θετικά, ίσως και ένα μεγάλος έρωτας είναι κοντά σας.
All day and night: Άγχος και πρόκληση

σεληνη – Σκορπιός: Αποφύγετε αυτές τις ημέρες να έρθετε σε αντιπαράθεση με τα άτομα, που τελικά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Αφήστε τα πάντα για τον επόμενο μήνα.
All day and night: Επαναφορά στην καθημερινότητα

σεληνη – Τοξότης: Είναι διαφορετικά όλα τώρα. Οι περισσότεροι έχουν χωρίσει και το μόνο που απομένει, είναι να βρουν τον καλό τους εαυτό.
All day and night: Επικοινωνιακό ενδιαφέρον

σεληνη – Αιγόκερως: Είσαστε σε μια φάση αλλαγών. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα πρέπει να διώξετε από την ζωή σας άτομα και συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν.
All day and night: Σκεφτείτε περισσότερο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη -Υδροχόος: Πολλά τα ερωτήματα που έχουν εγερθεί για την προσωπική σας ζωή. Νέος κόσμος έρχεται και θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς.
All day and night: Σχεδιάστε τα πλάνα σας για δύο

σεληνη – Ιχθείς: Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από τους καυγάδες και τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας. Οργανώστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και λύστε τα πάντα εκεί!
All day and night: Χωρίς καθυστερήσεις