ερωτικη σεληνη 29-31/08

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

ερωτικη σεληνη   29-31/08

Πανσέληνος στους Ιχθείς

 

Η σεληνη  περνάει στους Ιχθείς από 29 Αυγούστου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Αιγόκερως- Θετικές επιρροές σεληνης: Ταύρος

zodia-taro-45

 

σεληνη –  Κριός:  Δεν υπάρχουν και άλλα περιθώρια από πλευράς σας για να σώσετε τον δεσμό σας,  που τόσο σας έχει στεναχωρήσει. Αφήστε τον σύντροφο σας να κάνει και τις δικές του προσπάθειες.

CHECK POINT: Δοκιμάστε νέες καταστάσεις

 

σεληνη – Ταύρος: Δεν έχετε βρει ακόμα το μονοπάτι που θα πρέπει να περπατήσετε για να αποφύγετε τις εντάσεις με τον άνθρωπο σας.  Οι μέρες θα καλυτερέψουν από την Τετάρτη.

CHECK POINT: Μιλήστε με ειλικρίνεια

 

σεληνη – Δίδυμοι: Έχετε καταλάβει απολύτως σωστά. Ο άνθρωπος σας δεν δείχνει σημάδια ενθουσιασμού για την σχέση σας πλέον.. Αν τελικά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος  ανανέωσης …καλύτερα απομακρυνθείτε άμεσα.

CHECK POINT: Αποφασίστε και πράξτε

 

σεληνη – Καρκίνος: Μια γοητευτική ματιά θα είναι αρκετή για να κερδίσετε τις  εντυπώσεις…όλων  αυτών που θέλετε. Να είστε  προετοιμασμένοι και για νέες αφίξεις το προσεχές διάστημα που θα σας βάλουν  σε τολμηρές σκέψεις.

CHECK POINT: Αντιληφτείτε τα ψέματα

σεληνη –  Λέων: Δύσκολη η προσωπικότητα σας και αυτό πιθανόν να έχει πια κουράσει τον άνθρωπο σας … που επιθυμεί περισσότερη ένταση συναισθημάτων από την δική σας πλευρά.

CHECK POINT: Στηρίξτε τις επιλογές σας

 

σεληνη – Παρθένος: Δεν έχετε άλλες πια δικαιολογίες για να κρατήσετε το αδικημένο ταίρι σας. Αφήστε τις υπερβολές και προχωρήστε σε βαθιές τομές μέσω διαλόγου.

CHECK POINT: Απομακρυνθείτε από υπερβολές

 

σεληνη – Ζυγός:  Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μετά πάρτε τις ώριμες  αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι ξεκάθαρες κουβέντες που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να υποστηρίζονται και από αποδείξεις.

CHECK POINT: Συζητήστε περισσότερο

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Πολλά τα θέματα που πρέπει να τακτοποιήστε εντός των επομένων ημερών. Σε αυτήν την προσπάθεια σας αφήστε την υποκειμενική γνώμη των τρίτων –τρίτων εκτός.

CHECK POINT: Μην αρνηθείτε συναντήσεις

 

σεληνη – Τοξότης: Έχετε χάσει πάρα πολύ χρόνο και αυτό οφείλετε στον μόνιμο αποπροσανατολισμό σας από τρίτους ‘πειρασμούς’. Οι ελεύθεροι θα έχουν κινητικότητα μέσα στον κοινωνικό τους κύκλο.

 

CHECK POINT: Διατηρήστε την καλή σας διάθεση

 

σεληνη -Αιγόκερως: Θα πρέπει να κινηθείτε πολύ πιο δυναμικά και άμεσα αν πραγματικά επιθυμείτε να σταθεροποιήσετε, το ευνοϊκό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας.

CHECK POINT: Πιστέψτε στην δυναμική σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη -Υδροχόος: Σας κατηγορούν ότι έχετε φύγει από τα επιτρεπτά όρια του λόγου και των δράσεων. Η υπερβολική ζήλια που σας διακατέχει σας έχει κάνει να χάσει την ισορροπία σας.

CHECK POINT: Αποφύγετε ‘κακές’ παρέες

 

σεληνη – Ιχθύς:  Ιδανική η μέρα για  ομιλίες προς όλες τις κατευθύνσεις. Η σχέση με το άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τον τελευταίο θα καλυτερέψει πολύ….και αυτό σας χαροποιεί.

CHECK POINT: Χαμογελάστε σε όλους