ερωτικη σεληνη 9-11/12, Ένα σου σημάδι καρτερώ

erwtikes-22314

ερωτικη σεληνη 09-11/12, Ένα σου σημάδι καρτερώ

Η σεληνη περνάει στον Κριό από 09 Δεκεμβρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια της Γης

σεληνη – Κριός: Δεν μπορείτε να μένετε άπραγοι, σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό ήδη άρχισε να ενοχλεί και τον άνθρωπο σας.
You and Me = Διαδικασίες επανασύνδεσης

σεληνη – Ταύρος: Εσείς και οι εκκεντρικότητες σας είναι αυτά που έχουν πιέσει πάρα πολύ, τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.
You and Me = Βολεμένοι έρωτες

zodia-taro-45

 

σεληνη – Δίδυμοι: Η καρδιά σας είναι πληγωμένη και σας φαίνεται. Δεν χρειάζεται να ξέρουν οι τρίτοι, τα τρωτά σας σημεία. Άλλωστε εξ ζωδίου και με την πρακτική έννοια του όρου, είστε πολυπρόσωποι.
You and Me = Δοκιμασίες για την αγάπη

σεληνη – Καρκίνος: Βάλτε τον εαυτό σας, πάνω από όλα και όλους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανεβάσει, και στα μάτια του συντρόφου σας… και όχι μόνο.
You and Me = Προστασία και εμπιστοσύνη

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Με τον Άρη και κάνει καταπληκτικές όψεις με την Αφροδίτη, θα δοθούν οι ευκαιρίες για να μιλήσετε και να λύσετε τις διαφορές, με τον άνθρωπο σας.
You and Me = Ανοιχτός ορίζοντας

σεληνη – Παρθένος: Η ψυχή σας είναι ακόμη σταματημένη στο παρελθόν. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι δεν σας εξυπηρετεί. Χάνετε τον χρόνο σας.
You and Me = Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν

σεληνη – Ζυγός: Εσείς και τα επικοινωνιακά ζόρια, έχετε πάρει διαζύγιο. Δεν θα ανεχτείτε άλλες προβληματικές συμπεριφορές, από κανέναν και ιδίως από τον άνθρωπο σας.
You and Me = Καινούργια συναισθήματα

σεληνη – Σκορπιός: Η συζήτηση την οποία θέλετε να έχετε με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να περιμένει για μετά την δύσκολη πανσέληνο, στις 14/12.
You and Me = Απαντήσεις που θα χαροποιήσουν

σεληνη – Τοξότης: Διασκεδάστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας, όσο ο Ήλιος σας χαμογελά. Κάτι ανάλογο, θα κάνει και το ταίρι σας, προς εσάς.
You and Me = Θέματα από το παρελθόν

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

σεληνη – Αιγόκερως: Μην κάνετε τον εαυτό σας θυσία, για κανέναν. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα πρέπει να διορθώσετε την ψυχολογία σας, και την φυσικά
και τον τρόπο που σκέφτεστε.
You and Me = Απιστία και χωρισμός

σεληνη -Υδροχόος: Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας.
You and Me = Έντονα ερωτικά συναισθήματα

σεληνη – Ιχθείς: Οι υπερβολές είναι κάτι που δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας. Αυτό που λέτε απλά υποστηρίξτε το, με πράξεις και έργα.
You and Me = Περιορίστε τον λόγο σας