ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 2/06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 02.06 Πέμπτη

 

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 09 Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )
Ερωτική εξομολόγηση άντρα, νέα ερωτική πρόκληση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Βυθίζετε το μυαλό σας σε υποθέσεις του παρελθόντος και στεναχωριέστε. Ίσως αυτό να συμβαίνει, επειδή δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Απολαμβάνετε μια καλή περίοδο με τον σύντροφο σας, που θα γίνει ακόμη καλύτερη, αν από κοινού αποφασίσετε να αποκλείσετε από τις δράσεις σας και τους τρίτους.

ζωδια – Ζυγός: Κινήστε με γνώμονα την κατανόηση μέσα σε όλα αυτά που σας έχουν τύχει, στην προσωπική σας ζωή. Μετά την νέα σελήνη, όλα τα καλυτερεύσουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Είστε εκ φύσεως δύσπιστοι, αλλά στο τώρα σίγουρα πρέπει να ανοίξετε τα αυτιά σας και να ακούσετε όλα αυτά, που σας έρχονται με την μορφή παραπόνων, από το ταίρι σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κάποια καινούργια στοιχεία – πληροφορίες, θα πέσουν στα χέρια σας, για μια ερωτική υπόθεση. Πολλές οι απορίες που εν τέλει θα σας λυθούν.

ζωδια – Λέων: Τα σημάδια της απογοήτευσης είναι ορατά στο πρόσωπο σας. Αν τελικά η ερωτική σας επιλογή δεν είναι αυτή που περιμένατε, τότε απομακρυνθείτε.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να τα βάλετε με τον άνθρωπο σας, για την σωρεία λαθών που έχει διαπράξει μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα διλήμματα που σας μπερδεύουν και σίγουρα σας καθυστερούν, από τις τελικές σας αποφάσεις. Μόνο με τον διάλογο θα βρείτε την άκρη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το θολό τοπίο καθαρίζει μέσα στην σχέση σας, και εσείς βλέπετε καθαρά όλα αυτά που μέχρι τώρα, και πάνω στον ενθουσιασμό σας, δεν αντιλαμβανόσασταν.

ζωδια – Παρθένος: Ξεκινήστε εγκαίρως τις συζητήσεις με τον σύντροφο σας, καθώς το Καλοκαίρι ξεκίνησε και κάποιος είχε υποσχεθεί επισημότητες και δεσμεύσεις!

ζωδια – Τοξότης: Ασχολείστε με λάθος άτομα και χάνετε τον χρόνο σας. Αδειάστε την ζωή σας, από καταστάσεις που δεν σας βοηθούν στην προσωπική σας εξέλιξη.

ζωδια – Ιχθύς: Οι μέρες μέχρι και τις 10 – 06, δεν είναι και οι καλύτερες για να ξεκινήσετε ουσιαστικούς διάλογους με τον άνθρωπο σας. Καλύτερα ας περιμένετε.